چک کنید ببینید ویروس دارید یا نه ؟
سلام دوستان
از دیروز پورت های usb هر چند 2.3 ثانیه بصورت نا منظم قطع و وصل میشه و پیغام usb divise not recoc رو میده!!
جالب اینه که هیچی هم بهش وصل نیست و این پیغام رو مدام میده انگار داره قطع و وصلش میکنی..
در نتیجه ماوس کارنمیکنه...
وقتی هم فلش بهش میزنی بعضی وقت ها همین پیغام بالا رو میده و بعضی وقت ها هم میخونه... اگر هم بخونه باز هم در کنارش اون پیغتم رو میده
لبتاپ sony vaio سمت راست 3تا پورت usb کنار هم داره. هیچ ضربه ای هم نخورده...
لطفا کمکم کنید
|
|
آنتی ویروسم norton360 و تا امروز آپدیت هستش. در کنار اون نرم افزار autoran virus remover هم نصبه. full scan هم زدم ولی چیزی پیدا نکرد..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed323 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من هم با لپ تاپ سونی دقیقا مثل مشکل شما برام پیش اومد
ربطی به ویروس هم نداره ( یادمه اونبار لپ تاپ رو خاموش کردم و از
برق کشیدمش بعدا که دوباره روشنش کردم درست شد و دیگه این مشکل پیش نیومد)
nothing is as it seems
lover phoenix (30-12-10)
دوست عزیز یعنی باطری رو در بیارم که از برق قطع بشه؟؟ این مشکلی واسه اطلاعات پیش نمییاره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lover phoenix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما فقط لپ تاپ رو Shut down کنید و بعد اگه به برق وصل بوده
از پریز هم بکیشید و اگه با باتری کار میکرده باتری رو در بیارید و مثلا
1 ساعت دیگه دوباره روشنش کنید ببینید درست میشه یا نه
nothing is as it seems
lover phoenix (30-12-10)
|
|
نه.. درست نشد.... چکارش کنم؟؟
لپ تاپ شما از سری F یا FW نیست ؟
Fastest in Iran
مدلش: vgn-fw460jبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل لپ تاپ شما باید با ویندوز Vista Home Premium باشه ، اگه روش ویندوز 7 نصب کردید پیشنهاد میکنم با DVD های ریکاوری برگردونید به ویستا درست میشه
Fastest in Iran
lover phoenix (30-12-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks