سلام
من لپ تاپ فوجیتسو دارم که داشتم باهاش کار میکردم که سیستم هنگ کرد و من هم عصبی شدم چند تا دکم را با هم زدم که یکدفعه لپ تاپ خاموش شد و هر کاری میکنم روشن نمیشه!!!!
توروخدا کمکم کنید
توجه : (باتری ایراد داره)
سلام
من لپ تاپ فوجیتسو دارم که داشتم باهاش کار میکردم که سیستم هنگ کرد و من هم عصبی شدم چند تا دکم را با هم زدم که یکدفعه لپ تاپ خاموش شد و هر کاری میکنم روشن نمیشه!!!!
توروخدا کمکم کنید
توجه : (باتری ایراد داره)
آخرین ویرایش توسط mmey3am در تاریخ 17-01-13 انجام شده است
|
|
موقع روشن شدن صدایی نمیده ؟ هیچ لامپی روی لپ تاپ روشن نمی شه؟ فن ها روشن نمیشن ؟
باتری رو جدا کنید با برق شهری امتحان کنید.
بعضی از آدم ها از دور می درخشند
جلو که میای میبینی درخششان از خرده شیشه هایشان بوده
mmey3am (17-01-13)
هیچی نه صدا میده نه لامپی روشنه نه فنش روشن میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط h!tman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتریش از اول که اومد دستم شارژ نمیکرد فکر کنم ایراد داشت
بدون باتری هم امتحان کردم نشذ که نشد
کمکم کنید!!!!!!!!!!
خوب این مشکل سخت افزاریه دوست عزیز. امکان داره از مدار برق باشه یا از این که فن ها کار نمی کنن
بهتره به یک تعمیر کار نشون بدید
بعضی از آدم ها از دور می درخشند
جلو که میای میبینی درخششان از خرده شیشه هایشان بوده
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mmey3am برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه مایل بودین لپ تاپ رو برای من ارسال کنید
هزینه تعمیر 150هزار تومان
تضمینی
کاربر شهرسختافزار
به نظر من پاور اصلي لپ تاپ دچار نوسان برق شده .وسوخته
|
|
آرش جان حالا دوستمون یه تاپیک زیر خاکی آپ کرده شما چرا ادامه میدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاپیک مربوط به بیش از یک سال پیش است و بسته میشود
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks