سلام.عیدتون مبارک باشه.انشالله ک سال خوبی داشته باشید
یه لپتاب ایسوس R542bp هست با پردازنده ای ک البته APU هستش با این مشخصات:
AMD A6-9220 RADEON R4, 5 COMPUTE CORES 2C
64-bit operating system, x64-based processor
Windows 10 Pro 22H2 -- 19045.2604
شاتهای زیر رو بترتیب شماره ک زدم نگا کنید تا متوجه سوالم بشید.تصویر اخر محدودیت تعداد عکس مواجه شد.بصورت لینک گذاشتم.شایدم نشونش بده همینجا
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg
https://s2.uupload.ir/files/5-_d4hw.jpg
وقتی درایور 17.7 نصبه، اسم گرافیک دوم میشه R5 m420،، اما وقتی این درایور رو حذف میکنم و اخرین درایور سازگاز با این apu ک 22.6.1هست نصب میکنم، اسمش میشه 8500HD !
اصوالا باید بشه رو این گرافیکا سوییچ کرد. اما هیچکدوم این درایورا چنین گزینه ایی ندارن.حتی وقتی از device manager اون R4 رو disable میکنم ، روی R5 m420سوییچ نمیکنه و زده که از یه اداپتور نرم افزاری مایکروسافت استفاده میکنه برا تصویر.
سوال 1:اینو میشه ترجمه ش کنید، 5COMPUTE CORES و 2C ،، پنج کامپیوت کورز که 2تاش برا cpu
3 تایی دیگه 2تا اصولا برا گرافیکه. اون یکی برا کجاشه؟
تو نت چیزی در مورد گرافیک دوم این مدل لپتاب نزده.اما خود لپتابه میگه چنین چیزی دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال2:اگه ب قسمت تسک منجیر نگا کنید زده ک 5.5گیگ مموری gpu هستش، 3.5گیگم اشتراک گذاشته شده. چطوری میشه؟ دوتا گرافیک ک روی هم 3 گیگ مموری دارن
چطوری حساب کرده؟ رم معمولی سیستم 8گیگه
سوال3:میشه فهمید بلاخره اون گرافیک عجیب کدوم گرافیکه از بین r5 m420 یا 8500hd ؟
سوال 4:راهی هست بشه سوییچ کرد رو گرافیک دوم حالا هرچی ک هست؟خود درایور amd که نصبه که چنین چیزی نداره
Bookmarks