هر دو کار نقش دارد ولی رم بیشتر تو مورد شما بیشتر تاثیر دارد .
سلام
N43JF ایسوس رو دارم که مشکل کمبود سرعت رنج می برم. حدودا 2 گیگ از 4 گیگ رم مصرف میشه در حالت عادی.
به نظرتون SSD بزارم بهتره یا 4 گیگ رم اضافه کنم؟
من نظرم بیشتر روی گلوگاه شدن هارد هست
|
amirpcp30 (13-02-15), life24 (13-02-15), M3RS4D 50062 (13-02-15)
چطور میشه مطمئن شد؟ من حدسم روی گلوگاه شدن هارد هست. چون موقع روشن شدن روی 100 درصد فعال هست. اما رم 2 گیگ هنوز خالی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
اگه منظورتون از کمبود سرعت در زمان بوت هست و اجرای برنامه ها خب هارد گلوگاه شده ولی اگه برنامه ای باز میکنید مثل فتوشاپ یا مکس و... که رم زیادی میخوان بعد سرعتتون کاهش پیدا میکنه به دلیل استفاده از رم مجازی (هارد) که خب باید رم اضافه کنید تا این مشکل رفع شه البته در اینجا هم اضافه کردن اس اس دی باز هم در سرعت تاثیر داره (به شرط اینکه رم مجازی روی اس اس دی انتخاب شه) ولی رم با اس اس دی در این مشکل قابل قیاس نیست و صد در صد رم
از من میشنوید هر دو قطعه رو ارتقا بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محدودیت مالیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سی پی یو این لپ اپ چطوره؟ ارزش ارتقا داره این لپ تاپ اصلا؟
|
cpu پیدا نمیشه تو ایران . خرید ssd رو تو الویت بگذاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
life24 (13-02-15)
نه بیشتر منظورم این هست که سی پی یو جون دار هست؟ ارتقا بدیم بعد سی پی یو ضعیف باشه!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
راستش زمان بوت سرعت کم هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمان کار کردن هم کند میشه اما از فتوشاپ اینها استفاده ندارم. من احساس میکنم چند وقت هست که بدتر شده . من با همین لپ تاپ 2 سال پیش 2 تا ویندوز همزمان ران میکردم تو vmware
شاید هارد عمرش خلاص کرده؟>
amirpcp30 (13-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks