به نظرم ssd با ظرفیت بالاتر خیلی بیشتر به کار میاد .
سلام دوستان.
من هارد SSD Samsung 850 EVO 250GB رو سفارش دادم، قراره شنبه برام ارسال کنند. بنظرتون می صرفه ۱۵۰۰۰ تومن سربود بدم و هارد SSD Samsung 850 PRO 128G بگیرم؟!
|
ᗩTᗩ (27-07-15), M3RS4D 50062 (23-07-15), Rking (23-07-15), SajjadKhati (23-07-15)
سلام. samsung 850 evo 240gb رو گرفتم. الان هم دارم ازش استفاده میکنم. :D
چطور میتونم از نو بودن هارد اطمینان پیدا کنم؟ (گارانتی شرکتی هست و اینترنتی سفارش دادم) چون یک سمت جعبهش (برای بازکردن در جعبه) فقط یه چسب بود که روش نوشته 240GB همین. روی در دیگه جعبه یه برچسب هست که یسری اطلاعات روش هست مثل مدل و..
کلا چیارو چک کنم؟
با نرم افزار hd tune میتونید مدت زمان کارکرد ssd رو چک کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rking (27-07-15)
برنامه ssd life و ssd-z که در تاپیک زیر معرفی کردم اطلاعات کاملی درباره ssd میده .
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...F-ssd-z-52666/
ᗩTᗩ (27-07-15), fernaspe (27-07-15), M3RS4D 50062 (27-07-15), Rking (27-07-15)
دیگه دوستان نظری نداشتن در این مورد؟
این برنامه Macigcian چیه؟ بنظرتون ضروریه که نصبش کنم؟ چون برنامهش روی Windows اجرا میشه و برنامه ای که سامسونگ برای لینوکس درست کرده رو حوصله اش رو ندارم :D به هر حال اگر خیلی تاثیر داره بگید که استفاده کنم.
|
میتونید نتایج تست ssd خودتون با موارد دیگه در این تاپیک مقایسه کنید
Anvil's Storage Utilities (نرم افزار تست سرعت هارد و SSD و فلش شما
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کجای برنامه مدت زمان کارکرد رو نشون میده؟
این برنامه ssd life که گفتید نوشته :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
work time: 29h
پس طبق این نتیجه هارد نو هست و موردی نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه معتبره؟ چطور میتونه بفهمه ssd چقدر کار کرده؟ توی هارد این چیزا ذخیره میشه؟ اگه آره. خب اون خودشون شاید کارکردش رو از روی هارد پاک کردن. امکان پاک کردنش هست؟ (reset)
امکان ریست کردن تایمر هارد وجود ندارد ، هارد شما نو بوده و با خیال راحت استفاده بفرمائیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (29-07-15), Rking (28-07-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks