درایور ویندوز 8.1 تاچ پد را روی 10 نصب کنید نباید مشکلی باشه.
سلام به همه
مدل لپ تاپ من Acer Aspire E5-573TG-50N0 هستش
موقع خرید فروشنده روش ویندوز 8 نصب کرده بود و تاچش هم کار می کرد.
اما به خاطر پروژه آخر ترمم زیادی بهش فشار آوردم و مجبور شدم ویندوزشو عوض کنم، ویندوز 10 نصب کردم اما بعد اون دیگه تاچش کار نکرد.
تو سایت ایسر درایوراشو گذاشته بود ولی درایور صفحه تاچش رو بین اونا ندیدم
میتونید کمکم کنید؟!؟
|
|
Araz33 (11-03-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاچ پد که کار میکنه
منظورم صفحه لپ تاپه
تاچِ صفحه کار نمی کنه؟!؟!
نمیدونم از کجا باید درایور اون رو گیر بیارم...
Araz33 (11-03-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه رو نصب کردم، اما هنوزم کار نمی کنه.
توی خود ویندوز توی تنظیمات جایی هست بشه از اونجا کاری کرد، یا حتمن باید بعد از نصب این برنامه خودش شروع به کار کردن بکنه؟؟؟؟
شرمنده زیاد سوال می پرسم...
خیلی ممنون به خاطر جواباتون...
الان تو دیوایس منیجرتون قطعه ناشناخته ای دارید یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Araz33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
توی دیوایس منیجر چک کنید این درایور وجود داره یا نه . ببیینید دیسیبل نشده باشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
[QUOTE=AMD>INTEL;348996]توی دیوایس منیجر چک کنید این درایور وجود داره یا نه . ببیینید دیسیبل نشده باشه OTE]
من اصلن این گزینه رو ندارم، میتونم از سایتی چیزی پیداش کنم و نصبش کنم؟؟؟ یا باید تو خود ویندوز باشه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Araz33 در تاریخ 11-03-16 انجام شده است
چطوری میتونم آپدیتش کنم؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه لطفن راهنمایی کنین؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks