درایور usb 3.0 را نصب کنید از سایتش دانلود و نصب کن /
کاربر شهرسختافزار
|
|
amir2121 (20-01-17)
کاربر شهرسختافزار
http://support.lenovo.com/us/en/prod...are&beta=falseبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام و ممنون . همون اول گشتم اما USB3 نداره
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدمت شما
من دیروز وقتی لپ تاپ رو خریدم ، فروشنده ویندوز رو به صورت بک آپی ها ریخت
مشکل میتونه از این باشه ؟
بلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون درایورهای پک ویندوز را خراب میکنند . مجدد ویندوز بریزید با درایورهای سایت lenovo نصب کنید حل میشه .
amir2121 (20-01-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون
من ویندوز UEFI دارم نصب میکنم و فقط درایور C رو فرمت کردم تا دوباره روش ویندوز نصب کنم
در مرحله نصب ، این ارور رو میده :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل از فلشی یا DVD هست که داری نصب میکنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir2121 (20-01-17)
کاربر شهرسختافزار
دیسک گردو هست اورجینالبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا میتونم به جای UEFI ، ویندوز 10 64 بیتی معمولی نصب کنم ؟
فلش بوتیبل بهتره برای نصب UEFIبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید دربایوس روی تنظیمات لگاسی بگذاری
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks