توی دیوایس منیجر پروت های usb شناسایی شده یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Chrome برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
universal serial bus controller
سلام
لپ تاپ دل دارم مدل 5110
همه پورتهای usb از کار افتاده (3 تا)
بقیه سالمه
esata هم سالمه
ویندوز عوض کردم . تو دیوایس منیجر هم مشکلی وجود نداره
موقع وصل موبایل اصلا شارژ نمیشه ، احتمالا اصلا برق ندارند
میشه راهنمایی کنید مشکلش از کجاست
آیا تعمیر میشه
|
توی دیوایس منیجر پروت های usb شناسایی شده یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Chrome برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
universal serial bus controller
Chrome (24-11-14), M3RS4D 50062 (25-11-14), Rezasam1 (24-11-14), مهدی بهادرفر (24-11-14)
آره شناسایی شده
اگه لازمه عکسش را قرار بدم
دقیقا از روی universal serial bus controller رو تیک کنید و کاملا لیستش نمایان بشه .نوع ویندوزتون هم مشخص کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Chrome برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با یک سیدی لینوکس لایو سیستم رو بوت کنید . ببینید توی لینوکس لایو قطعات usb شناخته میشه یا نه ؟
لپتاپ شما پورت usb 3.0 هم باید داشته باشه . اون رو تست کردید ؟
Chrome (24-11-14), Rezasam1 (24-11-14), مهدی بهادرفر (24-11-14)
این موارد رو حتما انجام بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-اپدیت بایوس
2-رفتن به بایوس و load setup default
3-نصب مجدد ویندوز سون سرویس پک 1
4-دانلود درایورهای چیپست و Usb از سایت دل یا اینتل
Chrome (24-11-14), مهدی بهادرفر (24-11-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا 7 بود که کار نمیکرد .الان هم 8.1
پورت usb 3.0 هم کار نمیکنه
الان لینوکس ندارم . تست میکنم و خبر میدم
|
درایور چیپست و usb 3.0 رو از سایت dell دانلود کن / بایوس هم همینطوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Chrome برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Chrome (25-11-14), مهدی بهادرفر (24-11-14)
در سایت دل برای چیپست و یو اس بی 3 ویندوز 8 چیزی نزاشته , (fj75tp1 ) سرویس تگ من
فکر کنم بایوس لپتاپم آخرین ورژن هست . بازم بایوس را دانلود و نصب کنم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت دل
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Chrome در تاریخ 25-11-14 انجام شده است
یه ویندوز xp با فلش بوت کردم با پورت esata
در دیوایس منیجر universal serial bus controller
گذینه هاش اینطور بود
laptop_integrated_webcam_hd
silicon-power
universal serial bus (usb) controller
universal serial bus (usb) controller
unknown device
unknown device
usb device
usb device
usb2.0-crw
لینوکس لایو جدید نه xpبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Chrome برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Chrome (25-11-14), M3RS4D 50062 (25-11-14), مهدی بهادرفر (25-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks