توی دیوایس منیجر پروت های usb شناسایی شده یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Chrome برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
universal serial bus controller
|
توی دیوایس منیجر پروت های usb شناسایی شده یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Chrome برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
universal serial bus controller
Chrome (24-11-14), M3RS4D 50062 (25-11-14), Rezasam1 (24-11-14), مهدی بهادرفر (24-11-14)
آره شناسایی شده
اگه لازمه عکسش را قرار بدم
دقیقا از روی universal serial bus controller رو تیک کنید و کاملا لیستش نمایان بشه .نوع ویندوزتون هم مشخص کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Chrome برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با یک سیدی لینوکس لایو سیستم رو بوت کنید . ببینید توی لینوکس لایو قطعات usb شناخته میشه یا نه ؟
لپتاپ شما پورت usb 3.0 هم باید داشته باشه . اون رو تست کردید ؟
Chrome (24-11-14), Rezasam1 (24-11-14), مهدی بهادرفر (24-11-14)
این موارد رو حتما انجام بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-اپدیت بایوس
2-رفتن به بایوس و load setup default
3-نصب مجدد ویندوز سون سرویس پک 1
4-دانلود درایورهای چیپست و Usb از سایت دل یا اینتل
Chrome (24-11-14), مهدی بهادرفر (24-11-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا 7 بود که کار نمیکرد .الان هم 8.1
پورت usb 3.0 هم کار نمیکنه
الان لینوکس ندارم . تست میکنم و خبر میدم
|
درایور چیپست و usb 3.0 رو از سایت dell دانلود کن / بایوس هم همینطوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Chrome برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Chrome (25-11-14), مهدی بهادرفر (24-11-14)
در سایت دل برای چیپست و یو اس بی 3 ویندوز 8 چیزی نزاشته , (fj75tp1 ) سرویس تگ من
فکر کنم بایوس لپتاپم آخرین ورژن هست . بازم بایوس را دانلود و نصب کنم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت دل
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Chrome در تاریخ 25-11-14 انجام شده است
یه ویندوز xp با فلش بوت کردم با پورت esata
در دیوایس منیجر universal serial bus controller
گذینه هاش اینطور بود
laptop_integrated_webcam_hd
silicon-power
universal serial bus (usb) controller
universal serial bus (usb) controller
unknown device
unknown device
usb device
usb device
usb2.0-crw
لینوکس لایو جدید نه xpبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Chrome برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Chrome (25-11-14), M3RS4D 50062 (25-11-14), مهدی بهادرفر (25-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks