سلام
من یه لپتاپ dell vostro 1520 دارم که چند تا دکمه ی اون کار نمیکنه اصلا
هرجا جسنجو کردم فقط نوشته که باید کلا کیبورد رو تعویض کنیم
الان کیبورد لپتاپ رو باز کردم
آیا روشی نیست که این چند تا دکمه که خراب شده رو تعمیر کرد؟
سلام
من یه لپتاپ dell vostro 1520 دارم که چند تا دکمه ی اون کار نمیکنه اصلا
هرجا جسنجو کردم فقط نوشته که باید کلا کیبورد رو تعویض کنیم
الان کیبورد لپتاپ رو باز کردم
آیا روشی نیست که این چند تا دکمه که خراب شده رو تعمیر کرد؟
|
ببینید لپ تاپ شما قدیمی هست و کیبورد اون هم عمر و چرخه استفاده محدودی داره
اگر علت کثیفی کلید ها و پد زیرش باشه میشه دونه دونه شون رو در آورد و تمیز کرد
هر دکمه 2 تا پین زیرش داره که اون رو نگه میداره ، اگه دکمه رو یکم به سمت خودتون فشار بدید ( به آرامی ) از جاش در میاد ، برای جا زدنش هم به همین روش میشه برگردوند سر جاش ( ریسکش پای خودتون )
ولی فکر نمیکنم علتش کثیفی باشه ، وسترو 1520 کیبوردش فت و فراوون تو تعمیرات لپ تاپی ها ریخته ، قیمتی هم نداره آنچنان ، بهتره یه دونه نو بخرید
Fastest in Iran
D J V A H I D (04-10-12), nima_hl (04-10-12), Over_Cracker (03-10-12), smrbh (04-10-12), vandelin (04-10-12)
سلام و ممنون از راهنماییت ، ولی من تمیز هم کردم ولی اوکی نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط 5 تا دکمه کار نمیکنه
قیمت کیبرد هم گرون هستش و زیر 50 تومان من پیدا نکردم
اگه شما ارزون سراغ داری من خریدار هستم و بهم خبر بده لطفا
اگه بخواد گرون باشه اصلا برام نمیصرفه و خیلی خوب میشه که بدون اینکه هزینه ای بکنم خودم درست بکنمش
ممنون میشم اگه دوستان راهنماییم کنن که درستش کنم یا یه کیبرد ارزون برام پیدا کنن
تو بازار ایران یه جا هست که میتونه واستون چک کنه ، اگه کثیفی باشه با شستشوی کیبورد (2 سال پیش 20 تومن میگرفت) حل میشه ولی اگه درست نشه چارش همون تعویشه و یا استفاده از یه کیبورد اسلیم 20 تومنی ! :دی
شما برو پایاژ ولی عصر ، یه تعمیراتی هست ، همینطور ایران ، زیرزمین ، شاید پیدا شه .
50 تومن خیلی خوبه اگه پیدا کردی تو این گرونی
کیبورد سری Z سونی میدونی چنده ؟!! خیلی خیلی بیشتر از این حرفاس
Fastest in Iran
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks