من با ابزار diagnostic سایت لنوو لپ تاپم رو چک کردم
مواردی مثل cpu-ram-gpu-sdd آوکی بودن
فقط Audio Controller و Fan رو گفت پیدا نکردم
1613253080647.jpg
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من با ابزار diagnostic سایت لنوو لپ تاپم رو چک کردم
مواردی مثل cpu-ram-gpu-sdd آوکی بودن
فقط Audio Controller و Fan رو گفت پیدا نکردم
1613253080647.jpg
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Milandini در تاریخ 14-09-21 انجام شده است
|
|
کاری از دست شما بر نمیاد . این تست کمکی نمیکنه . همین عدم شناسایی ساند و نشناختن فن یعنی نقصی جدی روی برد هست و باید بره گارانتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Milandini برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا خیلی ممنون لپ تاپ رو فرستادم گارانتی و اونا هم گفتن نزدیک کارت گرافیک ظاهرا یه اتصالی داشته و برام رفعش کردن(رایگان)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان 2- 3 روزی لپ تاپ بدستم رسیده ولی موقعی که داریورهای گرافیک(Nvidia-Intel) رو نصب میکنم دوباره کارت صدا میپره (میره روی High Definition) و بلو اسکرین هم میده دقیقا مثل قبل!
دیشب درایورهای گرافیک رو پاک کردم و دیگه بعدش کارت صدا نپرید و درست کار کرد
من که تمام درایورها رو از سایت لنوو گرفته بودم چرا اینطوری میشه؟
خطای مربوط به بلواسکرین رو هم گذاشتم
Annotation 2021-10-09 081445.jpg
آخرین ویرایش توسط Milandini در تاریخ 09-10-21 انجام شده است
فکر میکنم هنوز مشکل حل نشده است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Milandini برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کارهایی که میگم دقیق پله به پله انجام بدید
ویندوز 10 ltsc 1809 را نصب کن از سافت 98 دانلود کن
درایور اینتل را از سایت اینتل دانلود کن نوع پردازنده را سرچ کنی میرسی به صفحه دانلود
درایور انویدیا هم از techpowerup بگیر و بعد از اینتل نصب کن
درایور چیپست هم از سایت اینتل دانلود کن .
درایور صوتی هم بگذار دیفالت خود ویندوز باشه .
کاربر شهرسختافزار
تشکر مهندس. مثل همیشه دقیق و عالی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ویندوز رو فعلا عوض نکردم ولی این داریورهایی که دادین رو دارم امتحان میکنم
بار اول درایور اینتلی که از سایت گرفته بودم رو نصب کردم( ظاهرا از قبل داریورهای nvidia و intel نصب بودن) ولی بعدش صدا خراب شد.
حالت دوم) تمام دایورهای گرافیک رو uninstall و تیک delete driver رو هم زدم. و بعدش داریور اینتل جدید رو نصب کردم/ الان بعد از حدود 33 دقیقه هنوز صدا قطع نشده و مشکلی پیش نیومده. سری های قبل سر 5 دقیقه کارت صدا میپرید.
فکر میکنم از اختلالات داریوری بوده. حالا یکی دو روز دیگه صبر میکنم اگر انشالله اوکی بود میرم درایور nvidia رو نصب میکنم.
فقط یک سوال برای گرافیک mx450 همین داریور این صفحه رو دانلود کنم اوکیه؟ استاندارد یا DHC؟
NVIDIA GeForce Graphics Drivers (472.12 WHQL) Download | TechPowerUp
مدیر انجمن سخت افزار
نسخه استاندارد رو نصب کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Milandini برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخه DCH فاقد کنترل پنل هست و باید جداگانه از ویندوز استور کنترل پنل رو نصب کنید اونوقت
To improve is to change. To perfect is to change often
Speed Racer (10-10-21)
|
|
ویندوز رو نصب کنید حتما . نسخه استانداردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Milandini برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks