1. بهترین ویندوز برای نصب , ویندوزهای دانلودی هستش یا ویندوزهای بازاری و شرکتی ؟ در حال حاضر ویندوز 8.1 رو از سایت سافت گذر دانلود و نصب کردم
فرق خاصی ندارند .
2 . بکاپ گرفتن از ویندوز دقیقا معنیش چیه ؟ مثلا اگه از ویندوزم بکاپ بگیرم و بعدا ویندوزم به هر دلیلی خراب یا ویروسی بشه میتونم از بکاپ کمک بگیرم و مثل روز اولش بشه ؟ اگه ویروسی شده باشه بعد از برگردوندن بکاپ ویروسها پاک میشه ؟ حجم بکاپ گرفته شده روی دی وی دی 5 جا میشه یا باید دی وی دی 9 باشه ؟ و آیا بکاپ فقط تنظیمات و نرم افزارهای نصب شده هست یا میشه از دی وی دیه بکاپ گرفته شده بعنوان نصب ویندوز هم استفاده کرد ؟
باید ایمیج بگیرید با برنامه acronis true image بعد موقع خرابی ویندوز ریستور کنید . بهتره روی هارد اکسترنال ایمیج بریزید .حجمش هم بستگی به محتویات ویندوز و برنامه هاتون دارد .
3 . بعد از نصب ویندوز درایورهای لپ تاپم رو با استفاده از دی وی دی پکیج درایور که از بازار خریدم نصب کردم و درست هم نصب شد , منتها چند تا از درایورها رو توی نرم افزار زده بود که قابل بروزرسانی هستش , اینم عکسش :
http://8pic.ir/images/8yt8g9djm9vb2r6hmam5.jpg
حالا بنظر شما این موارد رو بروزرسانی کنم ؟
من استفاده از این نرم افزارها رو توصیه نمیکنم جز موارد خاص . درایورها رو از سایت سازنده دریافت و نصب کنید .
4 . توی یکی از سایتها یکی از کاربرها گفته بود لنوو توی سایتش نرم افزاری داره که کارش اینه که تنظیم میکنه وقتی شارژر رو وصل میکنی باتری رو شارژ نمیکنه و مثل این میمونه که باتری رو درآوردی و داری با استفاده از آداپتور از لپ تاپ استفاده میکنی و عمر باتری بیشتر میشه , اسم نرم افزارش فکر کنم انرژی منیجر بود
حالا اگه خوب هستش و کسی از دوستان لینک دانلودش رو پیدا کرده ممنون میشم برای منم بزاره
مدل لپتاپتون رو بنویسید .
5 . آیا میشه دکمه ی پاور یا همون روشن کردن لپ تاپ رو طوری تنظیم کرد که کارش ریستارت کردن بشه ؟ و بجاش یک دکمه از روی کیبرد برای روشن کردن تنظیم کنیم ؟ آخه دکمه ی سخت افزاری برای ریستارت نداره و مواقعی که خدایی نکرده ویندوز هنگ کنه بجای خاموش کردن لااَقل ریستارت کنم
خیر حتی تو خیلی از کیس ها دگمه ریست حذف شده چون به مراتب ضرر بیشتری نسبت به خاموش کردن دارد .
Bookmarks