سلام
Asus n43jf که زیاد هم کار نکرده و سالم و بدون مشکل هست. بخواهیم بفروشیم حدودا چند قیمت میخوره به نظرتون؟
سلام
Asus n43jf که زیاد هم کار نکرده و سالم و بدون مشکل هست. بخواهیم بفروشیم حدودا چند قیمت میخوره به نظرتون؟
|
life24 (09-05-15)
Intel® Core™ i5 450M/460M/520M 2.53 GHz ~ 2.4 GHzبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel® HM55 Express Chipset
DDR3 1066 MHz SDRAM,2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 G SDRAM
چهار گیگ رم
14اینچ
640GB 5400rpm
Blu-Ray DVD Combo
و باقی امکانات ...
سالم هست و حمالی هم نکرده و خیلی مراعاتش کردم
حدود 800 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
life24 (09-05-15)
بک لپ تاپ نو الان 2 تومن خوبش در میدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرتون یک ssd بزارم و 4 گیگ رم. فکر کنم 500 پام اب بخوره.
ارزشش بیشتر نیست؟
کدام بهتره به نظرتون؟ یا ارزش خرج کردن نداره؟
life24 (09-05-15)
|
راستش کند هست. هنگ میکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا کار زیاد هم نکرده .ببنید شاید بگید نو هست.
ترجیحا اول رم رو ارتقا بدم یا هارد رو؟
یک شات از hwmonitor بگذارید . احتمالا نیاز به سرویس دارد . فن و هیت سیتک تمیز بشه و پد سیلیکونی جدید روش قرار بگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
life24 (09-05-15)
گارانتی ندارد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم میتونم باز کنم؟ یا باید ببرم تعمیرگاه..
برای کیس این کارها رو انجام میدهم اما برای لپ تاپ انجام ندادم تا حالا.
ببرید بیرون بهتر هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
life24 (09-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks