درود ب ی مشکلی بر خوردم ، وقتی لپ تاپ و روشن میکنم اون قسمت پایین نوار ادرس میخوای زبان و انتخاب کنی اگه گزینه زبان باشه لپ تاپ هنگ میکنه و اصلا نمیشه باهاش کار کرد، ولی وقتی اون گزینه زبان نیست هیچ مشکلی نداره،
کاربر شهرسختافزار
درود ب ی مشکلی بر خوردم ، وقتی لپ تاپ و روشن میکنم اون قسمت پایین نوار ادرس میخوای زبان و انتخاب کنی اگه گزینه زبان باشه لپ تاپ هنگ میکنه و اصلا نمیشه باهاش کار کرد، ولی وقتی اون گزینه زبان نیست هیچ مشکلی نداره،
|
|
شاید مشگل نرم افزاری باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Yas1613 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز عوض کن شاید درست بشه
فرستاده شده از FRD-L09ِ من با Tapatalk
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Yas1613 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبل از اینکه ویندوز دوباره نصب کنی این کار رو انجام بده
ابتدا آنتی ویروست رو غیر فعال کن
بعد برو به استارت منو و cmd رو تا تایپ کن و روی اون راست کلیک کن و گزینه run as administrator رو بزن و بعد دستور زیر رو از این جا کپی کن و توی اون با موس paste کن و اینتر رو بزن
sfc /scannow
سلام کمی واضح تر توضیح بدید تا بتونم کمکتون کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Yas1613 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه درست نشد می تونی توی cmd دستور زیر رو وارد کنی اگه درایوی که توش ویندوز نصب کردی C است که همین دستور رو اجرا کن و اگر C نیست به جای حرف C ، حرف درایوی که ویندوز توش نصبه رو تایپ کن
a1.JPG
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks