ببرید افق . قیمتشون مناسب ترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایران رهجو هم خودش تعمیرکار نداره .
کاربر شهرسختافزار
|
|
ببرید افق . قیمتشون مناسب ترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایران رهجو هم خودش تعمیرکار نداره .
amir2121 (24-04-15), DOOM999 (15-03-16), iranch (24-04-15), life24 (24-04-15), M3RS4D 50062 (24-04-15)
سلام
افتضاح هست
یک تاپیک زدم در همین سایت و کامل توضیح دادم
تازه من یک mp3 پلیر از اینها خریده بودم
10 بار زنگ زدم و طرف اخر با بی ادبی جواب داد
همه جنس هاشون رو گارانتی های دیگر دارن.حاضرم بدون گارانتی بخرم.اما رهجو نباشه..
اصلا سمتش نرید...
amir2121 (24-04-15), iranch (15-03-16), M3RS4D 50062 (24-04-15)
कभी हार
میتونید برید به دیتابیس گارانتی های ایران که در امضای من لینکش هست ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
alksdj (24-04-15), AMD>INTEL (24-04-15), amir2121 (24-04-15), M A H R A D (24-04-15), M3RS4D 50062 (24-04-15)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وب سایت افق اینه ؟ کا مپیوترافق:بزرگترین وکاملترین واردکننده وعرضه کننده قطعات نوت بوک
یعنی ایران رهجو تخصص نداره ؟!؟! پس چطوری تعمیر میکنه ؟
نظرتون در مورد شرکت زیگورات چیه ؟؟ من زنگ زدم بهشون اما یکم گرون میگفتن !!
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لپ تاپ من گارانتی ایران رهجو نیست و اصلا گارانتی نداره !!
اگه تایید شد که نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میخواستم لپ تاپ رو ببرم ایران رهجو تعمیر کنه
همه اینها دو برابر میگیرن . افق خودش وارد کننده قطعات لپتاپه . تعمیرکارهای خوبی هم دارد . باز میل خودتون هست . من با اکثر این شرکتها ارتباط دارم . میدونم دقیقا چه کار میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (15-03-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرات یکم قدیمی هستن
البته فکر کنم 30-40 درصد نظرات ، "خیلی بد" هست
life24 (24-04-15)
کاربر شهرسختافزار
نظر دوستان در مورد گارانتی زیگورات چیست ؟
کاربر شهرسختافزار
به طور قطع از ایران رهجو فاصله بگیرید
اصلا خوب نیستند
پشیمان میشوید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks