ویندوز های MRT درایور های RAID دارن . نسخه جدید سرویس پک 3 روش هم نوشته
R EZ A (21-06-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
استاد گرامی تمام mrt ها رو تست کردم نشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما با این فلاپی درایوو اکسترنال راه افتاد . درسته گرون خریدم ولی به درد بقیه کارها هم می خوره .
از تمام دوستان که وقت گذاشتن ممنونم . فقط صداش مشکل داره . نمی دونم این را دیگه چیکار کنم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست گرامی دستگاهی که شما دارین پردازنده core i3 هستش که کش اون روی level 3 هست ولی ویندوز xp روی level 2سی پی یو میتونه فعالیت کنه. با این وجود اگه نصب هم بشه از کش سی پی یو به این خوبی فقط 256 کیلو بایتش استفاده میکنه که این کش برای کار های معمولی بسیار کم هستش چه برسه به نرم افزار های تخصصی...
بنظر من win7 64 بیت بهترین گزینه هستش همون که با خودش میاد. win 7 64bit HP
K1LOU (17-07-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی ویندوز اکس پی واقعا نمی تونه از کش l3 استفاده کنه ؟ میتونید بیشتر توضیح بدید
با تشکر
Comodo Internet Security
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز بله درسته مطلب جالبیه از نسل جدید پردازنده ی اینتل این قابلیت ها رو دارن. قدیمها سیستمهای پنتیوم 3بخاطر پایین بودن قطعات نمیتونست با اکس پی خوب کار کنه... حالا همین جریان برای سیستم های بالاست.
موفق باشید. فقط win7 HomePremium 64
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان در این مورد کسی نظری نداره ؟موضوع جالبی هست برای اولین بار می شنوم
با تشکر
Comodo Internet Security
|
|
معماری اکس پی بگونه ای هست که فقط از LEVEL 02 کش سی پی یو استفاده میکنه. ولی در پردازنده های I3چون کش سی پی یو در LEVEL3 قرار داره و در LEVEL 2فقط 256KBکش وجود داره که کم هستش. اون را هم خود سی پی یو برای کاهش تاخیر استفاده میکنه و یا همیشه رزرو هستش.
K1LOU (20-07-10)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز نصب ويندوز ايكس پي 32 بيت رو سيستم يا لپتاپي كه با core i3 i5 i7 كارميكنه يه كار تخصصي هستش و من با هك ويندوز مشكل ساپورت و سرعت و درست كار كردن ايكس پي رو حل كردم . و توليد سي پي يو core i به خاطر اين هستش كه مردم به طرف ويندوز 7 بيان واين نتيجه ي تباني دو شركت بزرگ اينتل و مايكروسافت هستش پس فردا مايكروسافت مخ amd رو هم ميزنه عزيزان اگه سوالي داشتين تماس بگيرين 09192426159
وشما ميتونين مشكل نصب ويندوز با فلاپي اكسترنال رو با نرم افزار nlite حل كنيد
قربان شما - افشين جعفري
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks