جطوری ا ایمیج ویندوز 10 64 بیتی یک فلش بوتیبل uefi درست کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سخت و وقت گیره؟
کاربر شهرسختافزار
جطوری ا ایمیج ویندوز 10 64 بیتی یک فلش بوتیبل uefi درست کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سخت و وقت گیره؟
|
|
خیر برنامه rufus را دانلود میکنی و طبق لینکی که دادم فلش بوت میسازی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط george.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
george.m (13-09-16)
george.m (13-09-16)
هارد اکسترنال برای چی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط george.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
george.m (13-09-16)
کاربر شهرسختافزار
هارئ بجای فلشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهان پس هیچی
الن که فلشم کوجیکه هیچ طوره دیگه نمیشه باایمیج ویندوز رو نصبش کرد؟
فلش 8 گیگ تهیه کنید . با اون میشه . فقط باید تنظیمات را طبق شاتی که گذاشتم ست کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط george.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگه فلش یک یرو بوتیبل کنم اتفاقی میفته برای فلشش؟ نمیشه بعد برگردوند به حالت اولش؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرمت کنی برمیگرده به حالت اولبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط george.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
george.m (13-09-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks