دوباره با ایزو جدید بسازید فلش بوت رو . secure boot هم فعال کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid9696 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوباره با ایزو جدید بسازید فلش بوت رو . secure boot هم فعال کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid9696 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
omid9696 (26-11-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ببخشید مستقیم فایل رو کپی کنم سر فلش یا با rufus؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه با rufus رو چه تنظیماتی ؟ چون فایل بالا 4 گیگ هست
موقعی که secure boot رو فعال می کنم این میاد نمیذاره برم تو نصب
فایل پیوست 21488
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 26-11-17 انجام شده است
الان اگر dvd ویندوز ۱۰ ۶۴ بیتی هم داشته باشی با فعال کردن secure boot نصب میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid9696 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
omid9696 (26-11-17)
کاربر شهرسختافزار
خب این صفحه قرمز میاد نمیره که تو نصب
تو ریستارت f8 میزنم این صفحه قرمز میاد
بی زحمت پیوست بالا رو ببینید
آخرین ویرایش توسط omid9696 در تاریخ 26-11-17 انجام شده است
دیدم . اگر مشکلی در روند ساخت بوت فلش UEFI نداشته باشید این صفحه نمیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid9696 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
omid9696 (26-11-17)
کاربر شهرسختافزار
خب پس لطف کنید بگید دقیقا چجوری بریزم سر فلش من فلش 8 گیگ دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچ اروری نمیبینم موقع ریختن فایل ایزو . تموم که شد ready میزنه هیچ اروری نیست
آخرین ویرایش توسط omid9696 در تاریخ 26-11-17 انجام شده است
|
|
ممکنه ایزو شما مشکل داشته باشه . ربطی به ارور ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid9696 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
omid9696 (26-11-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks