در کل غیر از رم و ssd روی اپگرید دیگه حساب نکنید . کارت های گرافیک لپتاپ بر خلاف pc روی برد قرار دارند و قابل ارتقا نیست . در مورد پردازنده هم در بازار موجود نیست که بشه ارتقا داد .
کاربر شهرسختافزار
با سلام ، لپ تاپ من asus n55sf هست ، که امروز تو یکی از سایت های ایسوس متوجه شدم دو مدل از این لب تاپ وجود داره که لینک مشخصاتش این هست :
http://www.asuscenter.ir/%D9%85%D8%A...%D8%A7%D9%81-A
http://www.asuscenter.ir/%D9%85%D8%A...3-%D8%A7%D9%81
که لینک اولی مربوط به لپ تاپ منه دقیقا ( به جز رم که لپ تاپ من 4 هست و قابل ارتقا به 8 که اون رو فکر کنم خودشون ارتقا دادم )
1- اینکه مشخصات سرعت پردازنده نوشته :2.20GHz up to 3.10 ، این که نوشته آپ تو 3.10 یعنی میشه ارتقا داد ؟
2- تو مشخصات اون یکی مدل n55sf ، حافظه اختصاصی کارت گرافیک و کل حافظه گرافیکی از مدلی که من دارمش بیشتره ، یعنی اون رو هم میتونم ارتقا بدم ؟؟؟؟
3- یه مدل هم هست به اسم n55sl که مدل پردازنده گرافیکیش بالاتر از مدل لب تاپ منه ، آیه رو این لپ تاپ هم میتونم تغییر بدم ؟؟؟
با توجه به اینکه این 3 مدل لپ تاپ دقیقا شکل هم هستند و خیلی قطعاتش عین هم هستش واسه همین احتمال دادم که بشه چنین کاری کرد ، برا همین پرسیدم .
و در آخر هم لطفا بگین کلا از کجا می تونم بدونم کدوم قطعات قابل ارتقا هست ؟؟ و اینکه مشخصات لپ تاپ من کاملا معلوم هست دیگه ، نسبت به لپ تاپ هی جدید قدرتش چجوریه و تو چه رده ای قرار می گیره ؟ ممنون
|
|
در کل غیر از رم و ssd روی اپگرید دیگه حساب نکنید . کارت های گرافیک لپتاپ بر خلاف pc روی برد قرار دارند و قابل ارتقا نیست . در مورد پردازنده هم در بازار موجود نیست که بشه ارتقا داد .
ata-gh (20-12-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنون ، اما راجع به اون صحبت آخرم نظری ندادین :
و اینکه مشخصات لپ تاپ من کاملا معلوم هست دیگه ، نسبت به لپ تاپ هی جدید قدرتش چجوریه و تو چه رده ای قرار می گیره ؟
و اینکه اگه پردازنده به فرض پیدا بشه و تا اون مقدار ارتقا داده بشه ، تفاوت محسوسی خواهد داشت ؟
لپتاپ خوبیه . ولی به هرحال مدلهای جدیدتر مصرف کمتر و بازدهی بیشتری دارند .
فرض هم پیدا بشه قویتر از پردازنده فعلی که روش هست نیست . چون خودش COREI7 هست .
ata-gh (20-12-15)
معنی1- اینکه مشخصات سرعت پردازنده نوشته :
2.20GHz up to 3.10 ، این که نوشته آپ تو 3.10 یعنی میشه ارتقا داد ؟2.20GHz up to 3.10 یعنی سرعت این پردازنده بطور عادی بین 2.2 تا 3.10 نوسان داره. وقتی توربوبوست فعال بشه به 3.10 میرسه
ata-gh (03-02-16)
سلام
این مورد یعنی زمانی که توربو فعال باشه بیش ار یک درصد خاص که روی سی پی یو پردازش باشه بین 2.2 تا 3.1 نوسان دارید و حداکثر به 3.1 میرسه1- اینکه مشخصات سرعت پردازنده نوشته :
2.20GHz up to 3.10 ، این که نوشته آپ تو 3.10 یعنی میشه ارتقا داد ؟
در حالت عادی در صورتی که مصرف انرژی رو غیر فعال نکرده باشید بین 0.8 تا 3.1 و در صورت غیر فعال بودن توربو بین 0.8 تا 2.2 نوسان دارید
در مورد ارتقا هم که دوستمون فرمودند
اون یکی موردی که شما گفتید احتمالا منظورتون اشتراک شده ی رم لپ تاپ با رم گرافیکش هست2- تو مشخصات اون یکی مدل n55sf ، حافظه اختصاصی کارت گرافیک و کل حافظه گرافیکی از مدلی که من دارمش بیشتره ، یعنی اون رو هم میتونم ارتقا بدم ؟؟؟؟
در این مورد هم که دوستمون توضیح دادند3- یه مدل هم هست به اسم n55sl که مدل پردازنده گرافیکیش بالاتر از مدل لب تاپ منه ، آیه رو این لپ تاپ هم میتونم تغییر بدم ؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ata-gh (22-12-15)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks