این پست را مینویسم فقط به این خاطر که شاید به درد استارتر هم بخوره ( در صورتی که استارتر دستور بدهند پستها به تاپیک جدید منتقل میشه )

آقای پوده ای قبلا توی نت فعالیت داشتند ولی به دلیل خیلی مشکلات، دیگه روی نت فعالیت نمیکنند ولی طی این چند سال هیچ نکته منفی از ایشان مشاهده نشد ( در یک کلام تا امروز کاسب کار درستی هستند )

والا من روی هر سیستمی ( چه دسکتاپ چه نوت بوک ) یدونه ssd میندازم

روی نوت بوک بخصوص اگر یکم قدیمی باشه که تاثیرش کاملا مشهوده و سیستم خیلی نرم تر و سریعتر از قبل عمل کرده و عمر باتری هم بالا میره

روی دسکتاپ هم چون همیشه squid server نصب میکنم ssd معجزه میکنه و صفحات وب به یک چشم به هم زدن باز میشه

در کارهای معمولی (دسکتاپ) اگر کاربر خیلی با سیستم کار بخصوصی انجام نده و هارد دیسکش یه هارد خوب باشه آنچنان تاثیر چشمگیری احساس نمیکنه

جمع بندی : بنظرم ssd برای نوت بوک خوبه و توصیه میکنم ( به دلیل ضعف هاردهای 2.5 اینچی )

برای دسکتاپ و کاربری حرفه ای که نرم افزارهای زیادی باز و بسته میشه یا سیستم مرتب بوت میشه ( آورکلاک ) باز ssd عالیه

برای دسکتاپ و کاربری عادی که یک مرتبه سیستم روشن میشه ( برای چند ساعت ) و یه فیلمی دیده میشه و یه اینترنت گردی صورت میگیره ssd باشه خوبه ولی نباشه هم فرق زیادی نمیکنه
squid مگه رو سرور ها نیست معمولا ؟ (اونم از نوع خارجیش؟)

حقیقت هارد لپتاپ من در اثر ضربه خراب شد. هارد ssd مقاوتش در برابر ضربه بالائه درسته؟ چون مکانیکی نیست.
این پوده ای که شما میگی مغازه ای چیزی داره؟ مغازه ایشون کجاست؟ تو چه شهری فعالیت دارن؟ هارد رو پست میکنه؟ این مدل هارد چرا تو سایتای ایرانی پیدا نمیشه؟
من فعالیت هام از یه کاربر عادی یه مقدار بیشتره و گاهی اوغات کار های گرافیکی انجام میدم.
الان برای خود شما یه هارد 128 گیگ کم نیست؟ برای لپتاپ چکار میکنید که فقط 1 هارد ساپورت میکنه؟
بعد اینکه من لپتاپ خودم رو تو سایت سازندش سرچ کردم .. فقط تا 750gb هارد hdd 5400rpm ساپورت میکنه. چیزی از ssd نبود. اگه ssd بذارم روش ساپورت میکنه؟
lenovo thinkpad e530