چون خودم اینکارو برای خودم انجام دادم سه تا نکته بگم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Younes_pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1)دو مدل HDD CADDY داریم. یکی سایز 9.5 میلی متر مخصوص لپ تاپ های جدید و باریک. یکی سایز 12.7 میلی متر مخصوص لپ تاپ های Mid-Range و کمی قطور تر. اگر نمیدونید لپ تاپتون کدومشو میخوره، میتونید زنگ بزنید از مقداد آی تی بپرسید یا از digik نقطه ir بپرسید. (خودتون هم میتونید ارتفاع دی وی دی رایتر لپ تاپ رو چک کنید ببینید چند میلی متر هست،همونقدره)
2) بهتره هارد دیسک که سرعت پایینتری داره در HDD CADDY قرار بدید (برخی مادربورد ها رو مطالعه میکردم،قسمت دی وی دی رایتر با پورت ساتا2 متصل شده بود و قسمت هارد با پورت ساتا3، لپ تاپ خودم دقیقا همین شکل هستش.برای همین پیشنهاد میدم هارد دیسک که سرعتش کمتر هست رو بجای دی وی دی رایتر قرار بدید، و SSD رو در جایگاه هارد اصلی لپ تاپ قرار بدید. شاید برای خیلی از لپ تاپ ها هم فرقی نداشته باشه،با آزمون و خطا میشه فهمید)
3) چیزی به اسم مچ شدن برند نداریم،در سی پی یو و گرافیک نداریم چه رسد به هارد و اس اس دی! این دو تا مستقل از هم کار میکنن و ارتباطی به هم ندارن.
ولی ترجیحا اس اس دی بی کیفیت نخرید که عمرش هم کم باشه.برای خرید اس اس دی حتما تاپیک بزنید حداکثر هزینه ای که میتونید متحمل بشید هم بگید که کمکتون کنیم که خرید خوبی داشته باشین. و پیش از خرید اس اس دی، لطفا اس اس دی 120 گیگ نخرید، بشدت گرونتر از اونچیزی هستش که پول میدید (به ازای هر گیگ شما 2000تومان پول میدید) سعی کنید اس اس دی 250 گیگ بخرید چون به ازای هر گیگ حدود 1300تومان پرداخت می کنید و بسیار بسیار بصرفه تر هست. از طرفی سرعت و عُمر اس اس دی هرچقدر ظرفیتش حجیم تر باشه، بیشتر هست.
راستی، میتونید از دی وی دی رایتر، به عنوان دی وی دی رایتر اکسترنال استفاده کنید! کابلش در سایت digik نقطه ir هست قیمتش هم زیاد نیست.
موفق باشینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks