کانفیگی که من چک کردم دو ماجول رم دارد . مجموع 16 گیگ . اگر 4 ماجول داشته باشه . میتنونی روی هر ماجول 4 گیگ و مجموع 16 گیگ نصب کنی .
ENASAP (25-08-15), M3RS4D 50062 (25-08-15)
|
|
چقدر به برنامهی CPU-Z میشه اعتماد کرد؟ میخوام رمها رو بگیرم ولی اگه 2 تا ماژول داشته باشه که دوباره کاری میشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه برند و مدلی برای رمها پیشنهاد میکنید؟ حدود قیمت دارید؟
خوب پشت لپتاپ قسمت رم رو باز کنید . مشخص میشه چند تا سوکت رم دارد . نیازی به دوباره کاری نیست . یک محفظه کوچک برای رم و هارد هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. مادربرد این لپتاپ ساتا 2 هست یا ساتا3؟
2. هارد لپتاپ رو میشه روی PC بهصورت مستقیم (به پورت ساتا) وصل کرد؟
ساتا 3 هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله میشه وصل کرد به pc
ENASAP (25-08-15)
آقا امید شما 16 گیگ رم رو روی این مدل نصب کردید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کجا میشه اطلاعات کاملتری از مادربرد این لپتاپ بدست آورد؟ (سورس قابل اعتماد)
روی سایت خود لنوو چک کردم ظاهراً نوشته تا 8 گیگابایت ساپورت میکنه!
Lenovo Z510 Laptop | 15.6" Multimedia Notebook PC | Lenovo US
ببخشید اینقدر سئوال میکنم... حقیقتش میخواهم قبل از خرید این قطعات اطلاعات کاملتری داشته باشم.
اگر واقعاً تا 16 گیگ رم رو ساپورت کنه خوب خیلی عالی هست ولی اگر ساپورت نکنه من میمونم و 2 تا رم 8 گیگ که شاید تو اون حالت هر ماژول هم بیشتر از 4 گیگ رو ساپورت نکنه!
باز هم ممنون از اینکه راهنمایی میکنید.
|
|
16 گیگ رو شما روش حساب کنید . اون مورد هم من از سایت MEMORY UPGRADE سایت کروشیال چک کردم که عموما اطلاعاتش درسته . بهتره . با لینکی که دادید باید به همون حرف کمپانی سازنده استدال کرد . شما یک 4 گیگ دیگه اضافه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks