سلام
در صورتی که دسکتاپ به رنگ مشکی دربیاد مشکل از کجا میتونه باشه؟
به خاطر فعال بودن اپدیتشه و باید با این نرم افزار برطرف شه؟windows loader by DAZ
کاربر شهرسختافزار
سلام
در صورتی که دسکتاپ به رنگ مشکی دربیاد مشکل از کجا میتونه باشه؟
به خاطر فعال بودن اپدیتشه و باید با این نرم افزار برطرف شه؟windows loader by DAZ
|
|
*MoJtAbA* (29-08-14), LOOKOUT (29-08-14), Morteza.m1371 (29-08-14), nima_hl (29-08-14), Rezasam1 (31-08-14)
کاملترین کرک و فعال ساز ویندوز 7-8-8.1 و افیس برنامه زیر هست
Microsoft Toolkit
قابلیتهای کلیدی نرم افزار Microsoft Toolkit:
- فعال سازی قطعی و مطمئن انواع ویندوز و آفیس به شیوه KMS.
- قابلیت تمدید مدت Trial به صورت Rearm.
- قابلیت نصب، تولید و حذف انواع Product Key برای ویندوز و آفیس.
- قابلیت پشتیبان گیری و برگرداندن فعال سازی های قبلی.
- قابلیت شخصی سازی و ویرایش فایل نصب آفیس جهت اضافه کردن زبانهای مختلف و یا آپدیتها.
- فعال سازی بدون نصب هرگونه برنامه اضافی و یا تبلیغاتی.
- قابلیت حذف کامل نسخههای مختلف برنامه آفیس.
- بدون نیاز به نصب و به صورت قابل حمل.
- کم حجم و سبک بودن برنامه ضمن محیط کاربری ساده و آسان.
دانلود Microsoft Toolkit v2.5.2 - کاملترین ابزار فعالسازی ویندوز و آ
*MoJtAbA* (29-08-14), LOOKOUT (29-08-14), Morteza.m1371 (29-08-14), Rezasam1 (31-08-14)
کاربر شهرسختافزار
بله 7 هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه کاری کردم! با سرچی که انجام دادم دستم اومد که باید اول قایل وات فیکس رو ران کنم و بعد ویندوز لودر رو
البته قبل از اینکه شما جواب بدید اینکار هارو کردم
حالا بعد از restart شدن سیستمم ، وقتی میخوام ویندوز لودر رو ران کنم، گزینه ی ران می یاد اما اتفاقی نمی افته
با تولکیت چک کنم بنظرتون؟
WAT Fixبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط leily_mobin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول این رو اجرا کنید بعد تولیکت رو اجرا کن
دانلود کرک ویندوز 7 - فعال سازی و رفع محدودیت زمانی ویندوز 7
Morteza.m1371 (29-08-14), Rezasam1 (31-08-14)
کاربر شهرسختافزار
منظورتون ران کردن wat fix هستش؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو اجرا کردم یک بار.دوباره اجرا کنم؟
|
|
نه اگر اجرا کردید فقط تولکیت رو اجرا کنید . و روی لوگوی ویندوز کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط leily_mobin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (29-08-14), Morteza.m1371 (29-08-14), Rezasam1 (31-08-14)
کاربر شهرسختافزار
وقتی ویندوز restart میشه یه پنجره ای میاد که باید نوع ویندوز رو انتخاب کنم، چطور امکانش هست کاری کرد که این صفحه نیاد؟
روی آیکون start کلیک کنید و در سرچ بنویسید msconfig و انتر کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط leily_mobin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم کانفیگوریشن باز میشه تب دوم مربوط به بوت است
ویندوز مورد نظرتون را set defult کنید و چک مارک no gui boot را بزنید
پینوشت : بعضی از اکتیو کننده های ویندوز 7 بعد از نصب در بوت یک گزینه دوم بهتون میدهند که باید یک بار سیستم را با آن بالا بیاورید مراحل نصب تکمیل میشه و مرتبه بعد منوی بوت نمیاد
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 30-08-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (30-08-14), mehrdad_ab (30-08-14), Morteza.m1371 (30-08-14)
کاربر شهرسختافزار
این گزینه ای که گفتین غیرفعاله!set a defaultبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks