نه ببخشید نصب نکردم چه طوری دان کنم هیچ گزینه ای نداره
کاربر شهرسختافزار
نه ببخشید نصب نکردم چه طوری دان کنم هیچ گزینه ای نداره
شما برو کنترل پنل قسمت SOUND قسمت SPEAKERS پایین صفحه CONFIGURE و گزینه QUADRAPHONIC رو انتخاب کن . ببین صدای ساب درست میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 15311531 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
اینQUADRAPHONIC رو نداره
یک شات بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 15311531 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
من وقتی پیس 13 رو نصب میکنم vŕam میگه 64 در صورتی که نباید اینجور باشه تو کنترل پنل انودیا هم اد کردم اما نشد حالا اگه برم تو بایوس حافظه گرافیک رو بیشتر کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟
فقط تو همین بازی این شکله تو پیس 16 اینطور نیست gta v و assassins رو با بالاترین رزولیشن میاره
تو این بازیاصلا نمیشه گرافیک بازی رو بیشنر از 720*1280 برد.
اما من تو این موندم اول که میزنم رو سیتینگ :
http://s7.picofile.com/file/8241789776/0ohr_img_20150730_212442.jpg
آخرین ویرایش توسط 15311531 در تاریخ 04-03-16 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
از تو بایوس مقدار رم رو بالا ببرم مشکلی پیش میاد
خیر مشکلی پیش نمیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 15311531 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام وخسته نباشید
باطری لیتاب من وقتی میزنم به شارژ 86 درصد بیشتر شارژ نمیشه بعد چراغ نمایشگرش هم همیشه قرمز هست
تازگی ها هم رو 86 درصد میمونه و پایین نمیاد و یک دفعه خاموش میشه
نرم افزار Power4Gear Hybrid رو هم نصب کردم
چیکار کنم ؟؟؟؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks