مدل دقیق پردازنده را اعلام کنید تا درایور مناسبش را بهتون لینک بدم
کاربر شهرسختافزار
سلام یه مک بوک پرو 15 اینچی با مشخصات زیر دارم:Intel Core i7مثل اینکه این لپتاپ دو تا گرافیک داره.تو مک که میری اصلی رو نوشته اینتل و ثانویه رو زده Nvidia GT330Mالته تو مک مشخصات گرافیک رو اینتل دونسته و اونو به عنوان اصلی با حافظه 256 انتخاب کرده.
4GB DDR3 RAM
15.4 " 900*1440
500 GB HDD
من روی این لپ تاپ ویندوز 7 64 بیتی رو از طریق بوت کمپ نصب کردم.همه درایور های بوت کمپ رو هم نصب کردم . مشکل اینجاست که رو ویندوز اصلا درایور اینتل نصب نمیشه و اصلا میگه چنین چیزی وجود نداره.
درایور NVIDIA بدون مشکل نصب میشه ولی مشکل اینه که مدام صفحه چشمک میزنه و سیاه میشه و ارور not responding پایین صفحه رو نوار ابزار نمایش داده میشه و سیستم هنگ میکنه و ریست میشه.درایور رو هم که غیر فعال یا حذف می کنم رزولوشن خیلی افت پیدا می کنه و تصویر کمی تار میشه و علی الخصوص موقع پخش فیلم کمی هنگ میکنه و فیلم خیلی کند پخش میشه و kmp کلا قاطی می کنه.آخرین درایور رو از سایت nvidia دانلود کردم ولی اون هم همین طوره.لطفا راهنمایی کنید.با تشکر.
|
|
ngmsshd (16-12-16)
کاربر شهرسختافزار
Nvidia gt330m
البته من نسخه های مختلفشو دانلود کردم ولی فایده نداره.از خود nvidia اوتو دیتکت. رو هم دانلود کردم و از اونجا هم نصب کردم ولی فایده نداره
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
مدل دقیق پردازنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ngmsshd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ngmsshd (16-12-16)
کاربر شهرسختافزار
i7 620m
این رو تست کنید . درایور اینتل
https://downloadcenter.intel.com/dow...7_64_41324.zip
|
|
کاربر شهرسختافزار
20161217_180458.jpg20161217_180634.jpg
آقا این که دانلود کردم موقع اکسترکت ارور میده و اکسترکت میشه ولی فایل setup رو که میزنی چیزی نمیاد
درایور خود اینتل هست نه باید به این شکل باشه .احتمالا ناقص دانلود کردیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ngmsshd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ngmsshd (17-12-16)
کارت گرافیک این مدل فقط در مکینتاش قابل استفادس و میتونه بین این دو سوییچ کنه
و در windows به صورت bootcamp نه تنها شناسایی نمیشه بلکه برای کاهش مصرف باتری هم سوییچ نمیشه و کلا با همون کارت GT330 کار میکنه
ngmsshd (17-12-16)
کاربر شهرسختافزار
درایور Nvidia نصب میشه ولی وقتی مثلا یه فیلم پخش میکنم گرافیک خطای not responding میده و صفحه سیاه میشه و سیستم ریست میشه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks