ویندوزتون چیه ؟
به usb 3.0 وصل میکنی یا به usb 2.0 ?
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
زمانی که به USB 3 وصل میکنم این پیغام رو میده ، ویندوز های دیگه رو هم تست کردم با درایور سولوشن ولی باز جواب نمیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب ویندوز الآنتون چیه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black co برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درضمن درایور رو از سایت سازنده دانلود و نصب کنید
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
black co (06-04-16)
کاربر شهرسختافزار
ویندوز 10 64 بیت هستش و درایور هم همون درایورهایی که همراه لپ تاپ بوده رو نصب میکنم تو device manager همه چیز نصب شده ولی وقتی به اون پورت چیزی وصل میکنی شناسایی نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pr0m3en برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
توتنظیمات بایوس ؟؟/ بررسی کردین غیرفعال نباشه؟؟؟؟
black co (06-04-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اونجا رو هم چک کردم مشکلی نداشت تنظیماتشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
black co (06-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks