درایور اینتل رو اول نصب میکنی یا نه ؟
سلام
من یه لبتاپ ایسر E5-511 دارم
کارت گرافیک NVIDIA GeForce 810
امروز ویندوز رو عوض کردم , ویندوز قبلیم 10 بود الان هم همونو نصب کردم و کارت گرافیک رو که نصب کردم تو راست گلیک ایکنش اومد و کار کرد ولی بعد از اینکه ریستارت کردم دیگه کلا ویندوز بالا نیومد و یه صفحه سیاه اومد که توش فقط فلش موس بود که درعلامت لود هم کنارش بود.
دوباره از اول نصب کردم ویندوز رو بازه همینطور شد با این تفاوت که بعد از ریستارت ویندوز بالا اومد ولی روی کارت گرافیک که میزنی مینویسه [ NVIDIA Display setting are not available. ]
You are not currently using a display attached to an NVIDIA GPU
در ضمن بعد از نصب مجدد یکی از درایو ها بالا نمیاد روش که کلیک میکنم میزنه باید فرمت بشه !
چجوری درست کنم اینارو؟
|
|
mohammad- (05-08-16)
بله کلا میزارم رو نصب خودکار خودش همه درایو ها رو نصب میکنه بعد ریستارت میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mo3tafa در تاریخ 05-08-16 انجام شده است
درایورها را با ddu انسیتال کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mo3tafa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور جدید اینتل را از سایت ایسر بگیر نصب کن سیستم رو ریست کن
بعد درایور nvidia را نصب کن
برای اون پارتیشن که بالا نمیاد و میزنه باید فرمت بشه چیکار کنم درایو حیاتی هست و نمیشه فرمت کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون باید با برنامه مینی تول پارتشین ویزارد . پارتشین ریکاوری کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mo3tafa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (05-08-16)
|
|
فرمتش کنم بعد با این برنامه ریکاوری کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه رو بالا میاره ؟
خیر فرمت لازم نیست . برنامه را دانلود کن . ننصب کن . روی درایور مورد نظر برو و از سمت چپ برنامه پارتشین ریکاوری رو بزن شروع میکنه اسکن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mo3tafa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (05-08-16)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MiniTool.Partition.Wizard.Pro نصب کردم
الان روی درایو کلیک میکنم بعد از سمت چپ روی Partition Recovery Wizard میزنم
تو مراحل بعد به صورت زیر عمل میکنم
Untitled-2.jpg
مرحله بعدش روی Quick Scan میزنم و منتظر میشم تا اسکن کنه
ولی تو مرحله آخرش نمیدونم چیکار کنم
Untitled-3.jpg
اگه میشه یه راهنمایی کنید...
همون درایوی که میخواهی ریکاوری کنی باید تیک بزنی دوباره . quick فایده نداره باید بگذاری
full scan کنه .
https://www.partitionwizard.com/help...-recovery.html
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks