شرمنده یادم رفت عکسش رو ضمیمه کنم ، یه فیلم هم الان گرفتم که اتفاقا این بار موجب شد صفحه آبی و مرگ ویندوز بیتد که تو فیلم هم دیده میشه ... با توجه به اینکه ویندوز هم درگیر هست فکر نمی کنم که از مانیتور باشه ، میشه یعنی ؟
من این ویندوز رو 21 روزه که نصب کردم ، همیشه از دی وی دی بازار مربوط به شرکت ها نصب می کردم ، این بار آخرین آپدیت رو از سافتگذر دانلود کردم و نصب کردم ، 21 روز هست که نصبش کردم و تقریبا 10 روز هم هست که این مشکل به وجود اومده میشه از ویندوز باشه یا وبروسی باج افزاری چیزی باشه ؟
فیلم رو هم یه جا آپلود کردم و لینکشو میزارم . تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11111_x264_001.mp4 - آپلود عکس و فایل رایگانUntitled.jpg20170715_231533.jpg
- - - Updated - - -
عکس و توضیحات رو قرار دادم ، درایور ها هم از دی وی دی خود لپ تاپ نصب کردم مثل همیشه ، ممنون از شما و جناب مدیر و همه دوستانی که کمک می کنین و وقت میزارین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sfmth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks