*MoJtAbA* (28-09-14), Alireza.z (28-09-14), AMD>INTEL (28-09-14), M3RS4D 50062 (28-09-14)
همکار انجمن اورکلاک
دوست عزیز این رام زیر رو دانلود کنید و نصب کنید فکر میکنم مشکلتون با نصب این رام برطرف میشه
https://www.androidfilehost.com/?fid=23622183712475169
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
*MoJtAbA* (28-09-14), Alireza.z (28-09-14), AMD>INTEL (28-09-14), M3RS4D 50062 (28-09-14)
کاربر شهرسختافزار
رام اصلیه...؟؟؟؟آخه یه بار گوشیما دادم به یه موبایلی رامشو عوض کرد بعد گوشیم خود به خود ریستارت میشد...؟؟؟بردم نمایندگی گفت رام قلابی بوده و از این حرفا...بعد رام خود گوشیا دوباره نصب کرد...؟؟؟حالا چی جوری باید نصبش کنم...؟؟؟
|
|
همکار انجمن اورکلاک
نه عزیز رام اصلی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alireza.z برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اول از این رامی که نصب دارین یک بکاپ بگیرید بعد این رامی که گفتم رو نصب کنید
بلاگ - آموزش نصب کاستوم رام بر روی گوشیهای اندرویدی - موبايل ياب
0513-7639462-3
کاربر شهرسختافزار
آموزش های ریکاوریش خرابه...میگه صفحه پیدا نشد...؟؟؟حالا من باید چه جوری ریکاوری بگیرم...؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همکار انجمن اورکلاک
عزیز اول گوشی خودتون رو شارژ کنید
حداقل 70 درصد شارژداشته باشه
رامی که دانلود کردین رو روی یک مموری میریزین
بعد گوشی رو خاموش کنید
بعد با نگه داشتن کلید ولوم بالا و پاور گوشی روشن میشه ( توی بعضی سری ها با ولوم پایین هست ) بعد اگر ریکاوری توی گوشی شما نصب باشه روی گزینه ریکاری کلیک میکنید قبل از نصب رام از رام قبلی یک بکاپ بگیرید توی ریکاوری یک گزینه بکاپ داره . در ریکاوری با انجام عملیات فول وایپ (وایپ (پاک کردن) این موارد : Dalvik cache , Data/Factory reset , cache partition) و همچنین فُرمت کردن System , Data , cache سپس به قسمت install zip from SD card رفته و فایل رامی که از قبل دانلود کرده بودید و به حافظهی گوشی منتقل نموده بودید را نصب کنید.
0513-7639462-3
*MoJtAbA* (29-09-14), Alireza.z (29-09-14), M3RS4D 50062 (29-09-14)
کاربر شهرسختافزار
ببینید...من تو قسمتی که گفتید رفتم...یه قسمتیه به نام "Android system recovery" پنج تا گزینه داره:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 Reboot system now
2 apply sdcard :update.zip
3 wip data/factory reset
4 wip cache partition
5 format internal sd-card
همین 5 تا گزینه رو بیشتر نداره...اسمی هم از ریکاوری نبرده...حالا من باید چیکار کنم...؟؟؟؟
همکار انجمن اورکلاک
عزیز شما اول این فایل رو نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alireza.z برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد گزینه های بیشتری اضافه میشه
مثل بکاپ و...
این رو دانلود کنید بعد داخل مموری بریزید بعد روی این گزینه کلیک کنید apply sdcard :update.zip بعد آدرس اون فایل رو بدین و نصب کنید بعد از ریست دوباره با نگه داشتن کلید ولوم و پاور میبینید که قسمت ریکاوری شما عوض شده و یک سری قابلیت های جدیدی اضافه شده بعد بکاپ بگیرید و بعد هم اون رامی که دانلود کریدن رو طبق بالا نصب کنید
0513-7639462-3
کاربر شهرسختافزار
عزیز این لینکی که دادی برای دانلود رام خرابه...یه چکیش بکن...دانلود نمیشه...؟؟؟؟!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
همکار انجمن اورکلاک
Dev-Host - CWM6026-TOUCH-recovery.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
این رو برای ریکاوری نصب کنید
این رو هم رام
https://s.basketbuild.com/filedl/dev...ROM_4.9.12.zip
0513-7639462-3
کاربر شهرسختافزار
برای نصب رام گفتی گزینه یبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدapply sdcard :update.zip رو بزنم...برای نصب ریکاوری باید چیکار کنم...؟؟؟؟راستی ریکاوری گفتی چی بود...؟؟؟ببخشید هی سوال میکنما...؟؟؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks