هارد ریست تا حالا انجام دادید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alireza.z برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان...گوشیه من SAMSUNG GALAXY S i9000 هستش...خیلی وقته وای فای و بلوتوثش کار نمیکنه ینی هر چی میزنم رو آیکونشون خطا میده و روشن نمیشه...بعضی ها بهم گفتم آی سی هاش سوخته...یه سرس هم گفتن مشکل نرم افزاریه...میخواستم اگه میشه راهنماییم کنید مشکلش چیه یا چه جوری میتونم درستش کنم...؟؟؟؟
|
|
هارد ریست تا حالا انجام دادید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alireza.z برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (24-09-14), Alireza.z (24-09-14), alksdj (24-09-14), Morteza.m1371 (23-09-14), Rezasam1 (28-09-14)
همکار انجمن اورکلاک
عزیز کاری که دوستمون کفتن رو انجام بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alireza.z برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مشکل برطرف نشد مدل دقیق رامی که روی گوشی هست رو بفرمایید چی هست تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
کاربر شهرسختافزار
تا حالا چند بار فلش یا بازگزدانی به تنظیمات کارخانه کردمش...ولی هارد ریست و نمیدونم چیه یا چه جوری باید انجامش بدم....مدل دقیق گوشی هم SAMSUNG GALAXY S i9000 هستش....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
نمیدونم هارد ریست چیه...؟؟؟ یا چه جوری باید انجامش بدم...فقط میدونم تا حالا چند بار فلش یا بازگردانی تنظیمات کارخانه شده...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Samsung i9000 Galaxy S hard resetبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alireza.z برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (25-09-14), Alireza.z (25-09-14), alksdj (25-09-14), Morteza.m1371 (24-09-14), Rezasam1 (28-09-14)
کاربر شهرسختافزار
آهان بله...این هارد ریسته که دکمه ی پاور+دکمه ی هوم+دکمه ی ولوم بالا رو میگیری رو انجام دادام...ینی هر دفعه میخوام گوشیمو ریست کنم اینجوری ریستش می کنم ولی بازم همین مشکل رو دارم...!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اون یه کی که به جای دکمه ی بالا پایینی رو نگه میدارن نمیدونم چیه...؟؟؟؟اصلا چیکار میکنه...؟؟؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا من هارد ریست و دوباره انجام دادم...مدل رامشم باید یکودوم از اینا باشه....:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Baseband version : I9000JXJPF
Kernel version : 2.6.32.9 root@se-s606#30
این چیزایی بود که تو مشخصاتش نوشته...؟؟؟حالا مشکل چیه...؟؟؟ باید چیکارش کنم...؟؟؟
برنامه wifi analyzer' رو نصب کن و اسکرین شاتش رو بگذار تا بررسی کنیم .
نشد باید توسط تعمیرکار به این شکل بررسی بشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همکار انجمن اورکلاک
عزیز شما به فرمایشات آقا امید عمل کنید اگر درست نشد من درخدمتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alireza.z برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
مشکلی نیست دوست خوبم شما هم راهنمایی کنید . من روی تبلت بیشتر کار کردم . اگر روی گوشی سامسونگ کار کردی کمکشون کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks