من مورد مناسب رو بهتون پیشنهاد دادم . تصمیم گیری با خودتون هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tootro20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بازم هزینش زیاده، چون یک بسته آموزشی سفارش دادم بیارن الان 60 هزار تومن تو حسابم دارم برای همینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مورد مناسب رو بهتون پیشنهاد دادم . تصمیم گیری با خودتون هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tootro20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
تشکر خیلی تشکر برادربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بین اون لینک هایی که بهتون دادم کدوم مناسب تر میبینید؟ که بین خوب و بد خوبشو لااقل انتخاب کنم
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا با باز کردن هات اسپات با اینکه خودم با همین وصل شدم به یک وای فای دیگه میتونه دلیل تضعیف شدن آنتی دهی باشه؟؟
وایرلس در لحظه میتونه یا هات اسپات باشه و یا کلاینت ، جفتش با هم نمیشه ، اگه هات اسپات راه اندازی کردید stop کنید میتونه مشکل از همین باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tootro20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amirpcp30 در تاریخ 20-02-16 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما سوال دیگه هم از شما و مدیر عزیز که تشکر از هردو گرامی بزرگوار که راهنماییم میکنید اینه که آیا باز هم میتونم با همین دستگاهی که مدیر عزیز معرفی کردن بتونم هات اسپات بدم به بقیه؟؟در اشتراک گذاری اینترنتم که مشکلی پیش نخواهد آمد؟
خواهش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tootro20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله میتونید اما همونطور که گفتم همزمان نمیشه استفاده کرد، شما هات اسپات رو stop و مثل قبل به صورت کلاینت استفاده میکنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنونم بله چون فکر کنم دلیلش اینه Dual band. فقط یک سوال برام هست که چه چیزی باعث میشه اینا که همشون یکسری تکنولوژی دارن اما قیمت هاشون متفاوت باشه؟ مثلا همین آخری که فرمودید مدل های دیگه هم هست دلیل چیه که اینو متمایز کرده؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم همین یکی هست
TP-LINK TL-WN727N 150Mbps Wireless N USB Adapter |
محصولات دیگه هم هستن مثل همین
TP-LINK TL-WN723N 150Mbps Mini Wireless N USB Adapter |
یا همین
TP-LINK TL-WN821N 300Mbps Wireless N USB Adapter |
میشه گفت یجوری با هم شبیه هستن اما دلیل چیه که اینا باهم فرق میکنه قیمت هاشون؟؟
چیه که باعث تمایز بینشون شده؟؟
آخرین ویرایش توسط tootro20 در تاریخ 20-02-16 انجام شده است
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks