usb بگیرید . بهتر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tootro20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
usb بگیرید . بهتر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tootro20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (20-02-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون بابت راهنمایی هاتون.
و اینکه من بهتره چه نوعیشو بخرم که قیمت پایین داشته باشه و هم مسافت بهتری پوشش بده
من به استاندارد های b g n نگاه کردم اما توی هر سایتی یک مسافت تحت پوشش جداگانه نوشته بود.
میشه شما راهنماییم هم کنید درباره مسافت قابل پوشش درباره استاندارد ها؟
و رابطه بین این فرکانس ها با استاندارد های ذکر شده در چیه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز
اگه در 2.4 استفاده میکنید n بگیرید و فک نمکینم g و b دیگه تولید بشه (n سری های قبل از خودش رو به خوبی پشتیبانی میکنه و دو برابر g انتن دهی داره)
اگه 5 هم استفاده میکنید چه بهتر که ac بگیرید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا باید قیمت پایین رو انتخاب کنید یا کیفیت . دوتاش نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tootro20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره استانداردها منابع زیاده سرچ کنید پیدا میکنید .
این مدل عالیه
TP-LINK TL-WN8200ND 300Mbps High Power Wireless USB Adapter
tootro20 (20-02-16)
کاربر شهرسختافزار
من به اینا نگاه کردم بنظرم این مورد از بقیه بهتر باشه:
این مورد بهتر هست بنظرم نظر شما چیه؟
TP-LINK TL-WN725N Wireless N150 USB Network Adapter |
و اینا هم بقیه هستن
Tenda Wireless N150 Pico USB Adapter W311MI |
D-Link DWA-123 Wireless N150 USB Adapter |
TP-LINK TL-WN723N 150Mbps Mini Wireless N USB Adapter |
ولی برام 2 تا هست که کدوم ازین لینکا دادم بهتر هستن و اینکه بین این 2تا شما کدوم ترجیح میدید؟
1. TP-LINK TL-WN725N Wireless N150 USB Network Adapter |
2. TP-LINK TL-WN723N 150Mbps Mini Wireless N USB Adapter |
TP-LINK TL-WN8200ND 300Mbps High Power Wireless USB Adapterبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tootro20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
همونو نگاه کردم الان اما قیمتش زیاده، از بین لینک هایی که خدمتتون عرض کردم شما کدوم ترجیح میدید؟؟ (معمولا هات اسپات برای استفاده سایرین باز میکنم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
سلام مممنونم اما کاربرد داره در ایران ac??برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط tootro20 در تاریخ 20-02-16 انجام شده است
|
|
خواهش میکنم ،ایران و غیر ایران نداره ، مگه اینکه شما از وایرلس فقط برای اشتراک اینترنت استفاده کنید ، البته بستگی به دیگر دیوایس هاتون هم دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tootro20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks