این نشون میده چیپ گرافیکی دستگاه مشکل پیدا کرده
|
|
کاربر شهرسختافزار
راه حل این موضوع چی میتونه باشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راه حلش ریسولد چیپ با دستگاه BGA هست . هزینه بالای 200 هزار تومن دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط number 1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنمایی هاتون. کار زیادی داره؟ زمانبره؟ چون فکر نکنم شهرستانی که من هستم این چینین موردی باشه بایستی ببرم مرکز استان .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرکز استان هم خیر . باید بفرستی تهران IRANFSO کمتر شرکتی تو ایران میتونه درست این کار را انجام بده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط number 1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
الان گارانتی لپ تاپ من که تموم شده . بایستی حضوری برد ؟ چقدر طول میکشه؟ چون لپ تاپ رو لازم دارم. ممنون میشم اگر بفرمایید الان چی کار کنم؟ ممنون از راهنمایی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
باید با خود تعمیرگاه هماهنگ کنید . حضوری یا پست فرقی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط number 1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پروسه تعمیر احتمال داره تا 20 روز هم زمان ببره
این هم آدرس سایت این تعمیرگاه هست
PHP Code:http://iranfso.com
number 1 (31-03-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks