لپ تاپ من مدل MSI GE60-2OC روی کیبورد کلیدی داره که ظاهرا برای روشن کردن چراغ کیبورده اما وقتی روش کلیک میکنم فقط وارد سایت MSI میشه
اصلا نمیدونم این مدلی که من دارم صفحه کلیدش نور داره؟
اگه نداره چه کار میشه براش کرد؟
لپ تاپ من مدل MSI GE60-2OC روی کیبورد کلیدی داره که ظاهرا برای روشن کردن چراغ کیبورده اما وقتی روش کلیک میکنم فقط وارد سایت MSI میشه
اصلا نمیدونم این مدلی که من دارم صفحه کلیدش نور داره؟
اگه نداره چه کار میشه براش کرد؟
|
برنامه app مخصوص رو از سایت msi بگیرید
SCM
Dragon Gaming Center
SteelSeries Engine(SSE)
JiMmY.j (08-05-15), M3RS4D 50062 (08-05-15), Optimus Prime (10-05-15), tanshat (08-05-15)
سلام برنامه SCM همونطوری که در عکس مشاهده می کنید کنترل بلوتوث و وایفای و ... را داره و نور کیبورد توش نبود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه Dragon هم مثل یک مانیتور کننده تنظیماته و اون برنامه آخر را نتونستم برای این مدل پیدا کنم لطفا راهنماییم کنید مشکلم برطرف بشه
باید این برنامه رو پیدا کنیدSteelSeriesEngine
http://download.msi.com/uti_exe/nb/s....450.22786.zip
Optimus Prime (10-05-15), tanshat (08-05-15)
همین لینکی که محبت کردید و دادید را باید دانلود و نصب کنم ؟ برای همین مدله ؟
من که هر چی گشتم نبود شما از کدوم قسمت پیداش کردید؟
دانلود و نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
tanshat (08-05-15)
|
متاسفانه جواب نداد، شک دارم اصلا این لپ تاپ کیبورد با نور پس زمینه داشته باشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچ راهی نداره ؟ الان براش usb led گرفتم برای شبها که نور نیست ولی خیلی تو جابجاییش دردسر دارم
با سلام از کالای زری میتونید تهیه کنید
فروشگاه اینترنتی ديجی کالا - USB LED Light For Notebook With 3 LED - چراغ LED یو اس بی مناسب برای لپ تاپ با 3 عدد LED
توي مشخصات لپ تاپ آيا نوشته شده كه نور پس زمينه داره يا نه ؟؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks