با نرم افزارgpu z مدل ونام گرافیکتون رو بگید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط afshin-g برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات لپتاپبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط afshin-g برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با نرم افزارgpu z مدل ونام گرافیکتون رو بگید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط afshin-g برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
منم دقیقا همین مشکل رو دارم البته من با ویندوز 8.1 همین pes رو بدون مشکل و روان اجرا میکردم اما از وقتی ویندوز رو به ویندوز10 تغییر دادم این مشکل رو دارم همه موارد ذکر شده رو هم امتحان کردم اما مشکل حل نشد که نشد! خواهشا دوستان کمک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
1.مشخصات سیستم رو بگید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shah-hin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2. اگر سیستم دو تا گرافیک داره این روش رو بکار بگیرید:
Ø³ÙØ¦ÛÚ Ú©Ø±Ø¯Ù Ú¯Ø±Ø§ÙÛÚ© ÙØ§Û اÛÙØªÙ ٠اÙÙÛØ¯Ûا در ÙÙ¾ تاپ - عÙÙ ÙØ±Ø¯Ø§
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام. اول اینکه این لینکی که دادین کارمو راه ننداخت. مشخصات سیستم رو هم از طریق عکس میدم خدمتتون و از ستینگ بازی pes هم عکس میدم مشاهده کنینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور کارت گرافیک لپتاپ شما نصب نیست . مدل لپتاپ و نسخه ویندوزتون رو اعلام کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shah-hin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
salpc (20-10-15)
بر اساس نوع ویندوز از اینجا دانلود کنید . ابتدا درایور اینتل و بعد درایور
nvidia
https://www.asus.com/Notebooks/X55VD/HelpDesk_Download/
salpc (20-10-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام ادمین جان ممنون میشم کمکم کنی والا هرسایتی رفتم نتونستن کاری کنن
مدل لب تابم اینه: lenovo z5170
ram:8
cpu:5500
graphic:6
ولی موقع رفتن تو بازی همون ارور vram میده
گرافیکم amd radeon 375 r9
درایور اینتل هم اینو اپدیت کردم ولی بازم همون وضعه از تنظیماتم گذاشتم روی high performance
یه نگاهم به عکس زیر بندازید.ممنون
http://uupload.ir/files/brsm_untitled.png
دوست گرامی برای سوالت یک تاپیک بزنید تا راهنمایی کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seven1376 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام منم دقیقا همین مشکلو دارم...ویندوز 8.1.(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام،وقت بخیر، pes2016گرافیک انویدیامو نمیشناسه و بازیو با گرافیک اینتل اجرا میکنه،با اینکه تمام تنظیمات گرافیک انویدیامو انجام دادم. لطفا راهنماییم کنید. درضمن گرافیکم آپدیت هست و در pes2013 همچین مشکلی ندارمو گرافیکمو میشناسه.ممنونم)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks