درایور جدید Nvidia رو دریافت و نصب کنید . درایور قبلی هم با ddu انیستال کنید . بعد از نصب درایور جدید تنظیمات رو اعمال کنید .
amigames (22-09-15), hesam-aldin (06-01-16), M3RS4D 50062 (21-09-15), Mahdi2lone (01-09-17), SOHR@B (21-09-15), tanshat (21-09-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
متاسفانه باز نشد آیا راه حل دیگه ای هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور اینتل هم اپدیت کنید . اول هر دو درایور اینتل و انویدیا رو انیستال کنید بعد درایور جدید اینتل و بعد درایور انویدیا نصب بشه.وقتی روی ایکون گیمکلیک راست میکنی گزینه RUN WITH NVIDIA داری یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hesam-aldin (06-01-16), M3RS4D 50062 (23-09-15), SOHR@B (23-09-15)
کاربر شهرسختافزار
من همه این کار ها را باز انجام دادم اما مثل همون عکسی که در پست اول گذاشتم کارت گرافیک معرفی نشده هنوز چه کار کنم/.؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamed.mohamade (29-03-17)
سلام دوست عزیز شما اگه مشکلتون با setting بازی هست setting باری رو هم در nvidia control panel بر روی انویدیا قرار بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست نکردم فقط حدس زدم به سیستمم دسترسی ندارم الان، بازی رو هم نصب نکردم براتون تست کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اون کار را هم کردم ولی فایده نداشت البته گرافیک Pes 16 خیلی هم بالا نیست و با اینتل ۴۶۰۰ و ۸ گیگ رم روی بالاترین کیفیت اجرا میشه اما میخوام علت عدم معرفی کارت گرافیک را بدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرستاده شده از SM-G531Hِ من با Tapatalk
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks