سلام
موضوع مشکلات ذیل کاملا تخصصی و تجربی است لطفا اگر دانش دارید پاسخ دهید
مدتی است لپتاپ lenovo ideapad 700 رو تهیه کردم ولی به دلیل سرعت بسیار پایین هارد وسترن این مدل مجبور به اضافه کردن Plextor ssd m.2 (پس از تحقیق فراوان و بررسی مدلهای دیگر تقریبا مثل 960m samsung) و ویندوز اورجینال خودش رو clone drive کردم از hdd به ssd که انجام شد و همه چی عالی بود به جز اینکه در بایوس دستگاه درایو ssd با عنوان Not installed نمایش داده میشه یعنی انگارنه انگار همچین درایوی نصبه ولی ویندوز داره از همونجا بالا میاد که این مشکل اول
مشکل دوم
بنده لایسنس ویندوز دستگاه را از home به pro تغییر دادم بدون مشکل! و آپدیت ها را دریافت میکردم اما آپدیت بزرگ 1709 fall creators دانلود میشد ولی وقتی میرفت برای نصب در restart شدن لپتاپ همه چی ریست میشد و آپدیت نصب نمیشد انگار زمان بوت مجدد سکته میکرد خلاصه با ترفندهای موجود در سایت مایکروسافت سیستم را مجبور به پذیرش آپدیت کردم و ویندوز آپدیت شد و همه چیز عالیه به جز اینکه وقتی سیستم خاموش است و میخواهم برای اولین بار سیستم را روشن کنم فقط لوگوی lenovo نمایش داده میشه و سیستم به صورت اتوماتیک خاموش میشه و مجبورم برای روشن کردن دوباره کلید روشن کردن دستگاه را فشار دهم که حل این مشکل برایم بسیار مهم است چون هر بار که این اتفاق میفتد هارد hdd به صورت ناگهانی خاموش شده و صدای حرکت هد و پارک نشدن آن دلهره آور است
اساتید محترم لطفا مرا راهنمایی فرمایید
اطلاعات سیستم
bios : Uefi mode چون ssd روی legacy mode بالا نمیاد و لوگوی plextor نمایش داده میشه که مجبور به از کار انداختن دستی hdd میشم
secure boot : enable
windows 10 1709 fall creator
ممنون

Bookmarks