از کجا میشه فهمید لپتاپ من کارت صدا داره؟
هر درایوری نصب میکنم نمیشناسه
چندین بار هم ویندوز نصب کردم
اسم لپتاپ هست Laser One ASPIRE
کاربر شهرسختافزار
از کجا میشه فهمید لپتاپ من کارت صدا داره؟
هر درایوری نصب میکنم نمیشناسه
چندین بار هم ویندوز نصب کردم
اسم لپتاپ هست Laser One ASPIRE
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دقیق بنویسید .تمام لپتاپ ها دارای چیپ صوتی هستند . اگر نصب نمیشه یا کار نمیکنه احتمال زیاد مشکل پیدا کرده است .
lii (16-08-20)
کاربر شهرسختافزار
https://liliputing.com/2010/10/laser...it-can-be.htmlبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دقیقه
ایشون توضیح داده دستگاه کپی و متفرقه است
پس نمیدونم از کدوم سایت درایور دانلود کنم
درایور مکس هم کمکی نکرد (البته گرافیک و بقیه درایور هارو نصب میکنه)
این دو عکس در شروع ویندوز بدون درایور هست اگر عکس بیشتری لازمه بگید بفرستم:
Untitled.png
343435.jpg
چه ویندوزی الان نصب کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر میرسه کدک صوتی روی برد دستگاه خراب شده و این در بردهای متفرقه بسیار شایع است .
lii (16-08-20)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز 7 التیمیت 32 بیتی
یعنی چاره ای نیست؟ ایا احتمال داره خراب نباشه و درایور براش وجود داشته باشه؟
ارزانترین حالتی که بشه صدا داشت چه روشیه؟
پیشنهاد میکنم ویندوز 10 HOME نصب کنید ببنید چیپ صوتی کار میکنه یا نه . اگر نشد باید کارت صدا USB تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lii (16-08-20)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks