مدل لپتاپ رو قید کنید گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad6677 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخه درایورها هم قید کنید .
درایورها رو اپدیت کردید ؟
کاربر شهرسختافزار
من مشکل سوییچ کردن بین کارت گرافیکی AMD و اینتل رو دارم میشه لطفا کمک کنید؟
مدل کارت گرافیکم m255 و اینتلم 5500 hd بازی pes 2013 رو باز نمیکنه و اصلا AMD غیر فعاله.از سایت لپ تابم )Hp(درایورمو دانلود کردم , و نصب شده ولی باز سوییچ نمیشه.pls help me,,,
|
|
مدل لپتاپ رو قید کنید گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad6677 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخه درایورها هم قید کنید .
درایورها رو اپدیت کردید ؟
توی فروم hp کامل بهش پرداخته شده ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad6677 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما باید برای بازی تنظیمات رو روی high performance بزارید.
HP Notebook PCs - Switchable Graphics on Notebooks Configured with Intel and ATI GPUs | HP® Customer Support
AMD>INTEL (18-08-15)
در کاتالیست قسمت switchable در قسمت power باید گزینه ها را روی High Performance بگذارید . البته قبلش هم درایور اینتل و هم amd رو به روز کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
hp probook 450 g2 k7k77ea
AMD radeon r5m255 از سایت hp درایور شو دانلود کردم ورژن 14.502.1002.0
intel HD graphics 5500 ورژن 10.18.14.4156
ویندوزم 8.1 pro
farzad6677 (18-08-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
این کارم کردم ولی نشد باز
کاربر شهرسختافزار
تنضیمات دیگه ای نداره؟
تمام تنظیمات مربوط به switchable graphic تو شاتی که دادم همینه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad6677 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks