مشکل روشن نشدن وای فای در لپ تاب hp 620
har kari mikonim wi fi roshan nemishe
va ham rah haroemtehan kardam
dokm wi fi roshane cheragesh vali zarbdar khode ro wifi
mamnon pasokh bedid
مشکل روشن نشدن وای فای در لپ تاب hp 620
har kari mikonim wi fi roshan nemishe
va ham rah haroemtehan kardam
dokm wi fi roshane cheragesh vali zarbdar khode ro wifi
mamnon pasokh bedid
اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان می زنم بی محابا
====================================
=========
=========
=========
====================================اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان می زنم بی محابا...
|
نوع ویندوز رو بنویسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
windows 7 ultimate
- - - Updated - - -
windows 7 ultimate
=========
=========
=========
====================================اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان می زنم بی محابا...
baradar jan jab man ra bede
=========
=========
=========
فارسی تایپ کنید . ویندوز 7 ... 64 بیت یا 32 بیت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
فارسی تایپ کنید . ویندوز 7 ... 64 بیت یا 32 بیت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
٣٢bit هستش
آخرین ویرایش توسط mrijoj در تاریخ 30-12-14 انجام شده است
|
اصلا روشن نمیشه چ برسه که وایرلسو بشناسه هرکاری میکنم همون علامت ضرب در روش میمونه و روشن نمیشه از مودم هم نیس چون من با لپ تاپ خودم روش وصل میشم جواب میده گوشیامون وصل میشه ولی اون اصلا روشن نمیشه که وصل شه
M3RS4D 50062 (30-12-14)
تو منیج قطعه شناخته شده ولی روشن نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks