برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود. خیلی تشکر از توضیحات کاملتون دوست عزیز. دمتم گرم با تغییرات کنترل پنل ۹۹ درصد مشکل حل شد.
جیفورس اکسپرینس تقریبا کار همون تنظیمات گرافیکی توی گیم رو انجام میده. و اپتیمایز کردنش برای گرفتن کیفیت مناسب با سخت افزارتون هست و ربطی به افزایش کارایی نداره.
همچنین اگر بخواید گرافیک بیشتر از فرکانس مانیتور فریم ریت نده دو روش وجود داره یکی فعال کردن Vertical sync هست که توی تنظیمات هست و اگر فعال کردید حتما Triple buffering هم فعال کنید
بله v-synce رو هم طبق گفتتون فعال کردم از کنترل پنل انویدیا
برای افزایش کارایی اینکه توی تنظیمات پاور روی حالت High performance ست بشه مهمه و باعث میشه به دلیل مصرف انرژی کاهش کارایی نداشته باشید اما اگر از سوی دیگه این کار باعث افزایش دما میشه باید با روش های دیگه حلش کرد
عرضم به خدمتتون دارم روی اندرولت کردن کار میکنم تا یکم دما بیاد پایین.
بله بنده روی high performance قرار داده بودم این دوستمون گفت برای کاهش دما بیار رو بالانس که اوردمش روی بالانس البته روی دما تغییری ندیدم برای همین میخام دوباره ببرم روی های پرفورمنس
فن های کولر رو باید دستی برعکس کنید یعنی کول پد باز بشه و فن ها برعکس بشن برای لپ تاپ شما، توی حالت دیفالت تمام کولپد ها مکنده هستن نه دمنده.
والا من تست کردم دیدم کولپد هوارو از پایین میگیره میده بالا چون قشنگ میشه باد رو از زیر لپتاپ حس کرد که کولپد میده بیرون شایدم من اشتباه کرده باشم و باز این برعکس کردن فن ها رو حتما انجام می دم بعد از مطمعن شدن.
تعویض خمیر سیلیکون گرافیک و پردازنده میتونه تا ده درجه دما رو پایین بیاره در صورت استفاده از نوع مرغوب مثل Arctic MX-4 یا Thermal Grizlly Krynout
اگر با Liquid metal تعویض شه حتی تا 20 درجه میتونه دما رو پایین بیاره، البته اپلای کردن لیکویید متال ریسک داره و قلق خاص داره اگر درست انجام نشه میتونه باعث ایجاد اتصال کوتاه و سوختن برد بشه
چون لپتاپ جدیده و گارانتی داره دست و دلم نمیره ببرم بازش کنن. گارانتیش شرکت امرتات هست نمیدونم کارشون چجوریه ولی شاید ببرم یه تعویض خمیر انجام بدن. البته بهتره خمیرو خودم بخرم بهشون بدم تا از خمیرای دیفالتشون استفاده نکنن که اوضاع بدتر نشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هزاران سپاس بابت وقتی که گذاشتین
یه مسیله بزرگ و مهم که تازه متوجه شدم اینه که رم به صورت تک کاناله هست روی لپتاپ و بسیار ضد حال خوردم بابت این قضیه. باید یه رم ۱۶ گیگ دیگه بخرم بندازم روش تا دو کاناله بشه.
Bookmarks