مشکل درنصب انواع بازیها
من قبلا هم پیام داده بودم وخ خوب بهم جواب داده شده بود
من درنصب انواع بازی مشکل روی پی سی
وبه محض شروع به نصب میگه فایل نصب شما دچار مشکل شده لازم به ذکرهست من تمام بازیها را ازسایت پی سی دانلود وپاکت گیمزبه صورتrar دانلود میکنم
سیستم ویندوز 10 هست وآنتی ویروس نداره
اکثر برنامه ها وبازیها را موقع نصبشون ارور میده که فایل نصب آسیب دیده هست...
این نکته را هم بگم که من هاردم بددسکتور داشت وکلا با راهنمایی خودتون fdisk کردم وقبل fdisk کردن تمام برنامه ها وبازیهامو ریختم روی یک هارد یک ترا وحالا دارم دوباره بعد کپی مجدد روی هارد پی سی از روی هاردنصبشون میکنم(این برنامه ها وبازیها قبل fdikشدن نصب واجرا میشدند)ولی حالا همشون حتی بعد از اکستراکت شدن از توی فایل rar. نصب نمیشند.واکثرا ارور میدهند که فایل نصب شما آسیب دیده یا ایراد دارد.
خواهش میکنم کمکم کنید.
سلام

اگه فرض کنیم هارد شما مشکلی نداشته باشه و نرم افزارهای دانلود شده هم مشکلی ندارن چند تا کار رو باید انجام بدی

1- با نصب یک آنتی ویروس، سیستم رو از لحاظ وجود ویروس بررسی کن و همین طور یک آنتی malware.

2- کلید ویندوز و X رو فشار بده و در لیست command prompt (admin) رو انتخاب کن و دستور زیر رو داخلش با موس paste کن

sfc /scannow

3- آخرین آپدیت ویندوز 10 رو دانلود و نصب کن

لینک

برای رفع اون خطایی که میده این راه حل وجود داره

شما روی فایل exe بازی ابتدا کلید shift رو نگه دار و سپس راست کلیک کن. در منو گزینه Copy as path رو می بینی که روش کلیک کن. به این ترتیب مسیر این فایل در حافظه clipboard ذخیره می شه و شما اون رو توی یک فایل notepad ، پیست کن (paste).

a.JPG

مثلا فرض کن من می خوام بازی fifa رو نصب کنم اما اون ارور رو میده و من مراحل قبل رو میرم و اینجا برای شما paste می کنم

"G:\Softwares\FIFA18\fifa.exe"

حالا در notepad که paste کردی یک فاصله بده و دستور /NCRC رو تایپ کن که به صورت زیر می شه (اینجا بک اسلش اشتباه افتاده در عکس درسته)

b.JPG

به فاصله بین بک اسلشی که پشت NCRC هست و مسیر فایل دفت کن (باید یک فاصله با space ایجاد کنی)

c.JPG

حالا Run رو باز کن و cmd رو تایپ کن و دستور رو کپی و با موس داخلش paste کن و اینتر بزن تا فایل اجرا بشه

d.JPG