سلام دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط babak1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا قبل از اینکه این اتفاق بیفته چه تغییراتی در ویندوز انجام دادید ؟ نصب نرم افزار خاصی یا انجام تنظیمات سیستمی؟
آیا دستگاه شما دیسک ریکاوری داره یا اینکه ویندوز رو خودتون نصب کردید؟ اگر خودتون نصب کردید،پیشنهاد میکنم از یک نسخه ی دیگه یا ورژن Home Basic استفاده کنید.
به عنوان یک تجربه ؛ یه زمانی مشکل شما در لپتاپم واسم پیش اومد و هر بار که سیستم بالا می اومد با خطای بلو اسکرین مواجه میشدم،Repair ویندوز 7 هم کار ساز نبود و با وجود restore کردن بازهم در بالا اومدن سیستم بلو اسکرین میداد که دیگه قصد داشتم از دیسک ریکاوری استفاده کنم...اما خوب فکر کردم و متوجه شدم هفته قبلش گزینه PCI LOCKرو در قسمت Msconfig فعال کرده بودم! از طریق Safe Mode بالا اومدم و خوشبختانه Blue Screen وجود نیومد و تونستم وارد Ms Config و PCI Lock رو مجدد غیر فعال کنم.پس از ریست،سیستم مثل قبل و پایداری کامل به کارش ادامه داد. واسم عجیب بود که چرا همون موقع که PCI Lock رو فعال کردم و چندین بار لپتاپ رو روشن خاموش/ریست کرده بودم، این مشکل به وجود نیومد و هفته بعد این اتفاق افتاد!!! اما یک تجربه ی خوب بود که ریشه مشکلات رو در گذشته پیدا کنیم!
Bookmarks