driver pack رو نصب کنید باید درست شه.
با سلام دوستان
من ویندوز 8.1 داشتم که به دلیل مشکلاتی که داشت مجبور شدم مجدد نصب کنم ولی الان بعد از نصب صدا رو تشخیص نمیده و با ارور: No audio output device is installed
برای رفع مشکل چی کار باید بکنم؟
توی یه فروم بود که میگفت باید غیر فعال کنی و دوباره فعال کنیش ولی انجام دادم نشد.
مشخصات لپ تاپ: HP Probook 430-G1
ویندوز: Windows 8.1 Pro 64bit
|
habiballahafg (09-06-15)
این درایور رو دانلود و نصب کنید . درایور قبلی هم قبلش انیستال بشه
http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp65001-65500/sp65011.exe
habiballahafg (09-06-15), خبات کریمی (09-06-15)
از داخل کنترل پنل ویندوز درایوی رو نشون نمیده که نصب باشه. آیا باید درایو ها رو از جای دیگه ای خذف کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله تو قسمت program باید درایور قبلی رو انیستال کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط habiballahafg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
habiballahafg (09-06-15)
تشکر فراوان هم از شما و هم از انجمن شهر سخت افزار که همیشه حلال مشکلات من بوده اند. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (09-06-15)
|
سلام
من به تازگي ويندوز 8.1 ريختم.همه چيزلپ تاپم سالمه فقط صداش ايراد داره.حتي ازتوي سايت لنوو 500مگ درايورجديدشوگرفتم اما بازم صدانيست چه کنم؟خواهش مي کنم زودترکمکم کنيد.
لپ تاپ:core i7/ram=8/graphic=2
مدل دقیق لپتاپ رو قید کنید . توی تاپیک شخص دیگری سوالتون رو مطرح نکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ammh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lenovo G510
- - - Updated - - -
lenovo G510
- - - Updated - - -
lenovo G510برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوزتون 32 بیته یا 64 بیته ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ammh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی درایور رو نصب میکنید صدا نصب میشه یا نصب نمیشه ؟
یک اسکرین شات از دیوایس منیجر قسمت مربوط به کارت صدا بگذارید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks