تو این پیغام با اینکه خوانا نیست . اینکار رو انجام درایور جدید realtek رو برای شبکه لپتاپتون بگیرید و نصب کنید . قبلش درایور قبلی رو انیستال کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سلام دوستان گرامی ببخشید من یه مدت مه لب تاپ خریدم وقتی ری استارت میکنم ویندوز ارور میداد که در ادامه واستون عکسشو میذازم انقد ری استارت میشد که من ترسیدم باطریم خراب بشه با دکمه پاور خاموش کردم روشن کردم درست شد دیگه بعد از اون همیشه مشکل در ری استارت داشتم من لب تاپو بردم گارانتی گفتن مشکل از ویندوزته چون با یه هارد دیگه امتحان کردم مشکلی نبود لازم به ذکره من هارد لب تاپمو عوض کردم و یه اس اس دی گذاشتم..بعد از عوض کزدن ویندوز مشکل حل شد تا اینکه وقتی درایور ها نصب شد ری استارت شد و دوباره مشکل همیشگی میخواستم بدونم کسی میدونی ایراد از کجاس?ممنون
آخرین ویرایش توسط Hassan-k2 در تاریخ 23-07-15 انجام شده است
طراحی و پشتیبانی وبسایت
WWW.WEBPROVIDER.IR
انجام کلیه فعالیت های گرافیکی و برنامه نویسی تحت وب تامین امنیت وبسایت توسط انجمن آشیانه
|
Hassan-k2 (23-07-15)
رفع ارور PXE-E61 در کامپیوتر | دانلود رایگان نرم افزار ( پی 30 یوزر )[/url] توو این لینک خواناس....دوست گرامی ممکنه از هارد باشه؟ اخه سه هفتس خریدمش
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 23-07-15 انجام شده است
طراحی و پشتیبانی وبسایت
WWW.WEBPROVIDER.IR
انجام کلیه فعالیت های گرافیکی و برنامه نویسی تحت وب تامین امنیت وبسایت توسط انجمن آشیانه
دوستان خواهشا یکی راهنمایی کنه خیلی گیر کردم میترسم لب تاپم مشکل بایوس پیدا کنه دورباره اخه تازه از گارانتی گرفتم
طراحی و پشتیبانی وبسایت
WWW.WEBPROVIDER.IR
لینک وبسایت دیگه حذف شد .
همانطوری که خودتون میگید بعد از نصب درایور این مشکل پیش اومده . شما باید ویندوز رو مجدد نصب کنید .
درایورهای جدیدتر رو از سایت سازنده لپتاپ بگیری و نصب کنی .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks