سلام دوستان
سرچی در انجمن کردم دقیقا نفهمیدم
لپ تاپ ایسوس x552e باتریش شارژ نمیشه،وقتی میرم رو استاتوس باتری مینویسه No Battery is detected
مشکل میتونه از چی باشه؟
سلام دوستان
سرچی در انجمن کردم دقیقا نفهمیدم
لپ تاپ ایسوس x552e باتریش شارژ نمیشه،وقتی میرم رو استاتوس باتری مینویسه No Battery is detected
مشکل میتونه از چی باشه؟
|
|
KabirHost (31-12-15)
برنامه رو خیر،اسم خاصی داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز 64 8.1
KabirHost (31-12-15)
بله این برنامه رو الان نصب کردم،تنظیمات خاصی داره؟
مشکل همچنان وجود داره
دستگاهتون باطری داخلی داره یا باطریش خارجیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط KabirHost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان تو دیوایس منیجر قطعه ناشناخته ای دارید ؟
KabirHost (31-12-15)
|
|
باطریش خارجیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه قطعه ناشناخته با نام Unknown device وجود داره
باطری رو دوباره جا بزنید .درایور چیپست رو نصب کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط KabirHost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
KabirHost (31-12-15)
چیپست رو نصب کردم،فقط الان باطری رو جدا کردم وبدون باطری لپ تاپ رو روشن کردم،نکته ای که هست چراغ پایین لپ تاپ هست زیر تاچ پدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علامت باطری داره وقتی باطری بود روشن بود الان خاموشه،ممکنه باطری خراب شده باشه؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks