با چه برنامه ای ایمیج گرفتید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rasti008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
|
|
با چه برنامه ای ایمیج گرفتید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rasti008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
خود ویندوز
منظورتون برنامه خود HP هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rasti008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو مطالعه کنید
http://aghigh-co.mihanblog.com/post/48
کاربر شهرسختافزار
فایلاش 40 گیگابایتی میشه
اینم عکسش با خظ سیاه فایلاشو مشخص کردم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز ممنون که جوابم رو میدید
من فایل مربوط به hp recovery کلا به صورت عجیبی با ویندوزم که درایو سی من بوده یه هو فرمت شدن از بین رفته
و فقط همین بک آپ از قبل دارم با خود ویندوز گرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
پارتشین ریکاوری رو نباید پاک میکردید . اون لینک رو مطالعه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rasti008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://windows.microsoft.com/en-us/w...#1TC=windows-7
rasti008 (27-01-15)
این راهنمای کامل هم ببینید ضرر ندارد
برگرداندن فايل هاي بكاپ گرفته شده در ویندوز 7
rasti008 (27-01-15)
کاربر شهرسختافزار
من خوندم همش مربوط به برنامه اچ پی ریکاوریه من خودم درایو و پاک نکردم خودش پاک شده
حالا سوالم اینه من می تونم با بک آپی که تو عکس براتون فرستادم که از کل هاردم گرفتم
ویندوز اصلیمو برگردونم ؟
ممنون
پست قبلی من برای برگرداندن از خود ویندوز استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rasti008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rasti008 (27-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks