ata-gh (04-02-16)
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه لپ تاپ دارای لایسنس ویندوز نیست پس کار خوبی کردید که التیمیت نصب کردید ، لپ تاپ هایی که لایسنس دارند بیشتر لایسنس نسخه ی هوم پریمیوم رو دارن
انتی ویروس رو اگه با همین eset راحت تر هستید smart security رو نصب کنید
ویندوز هم بله هست بنده خودم هم از اینترنت میگیرم بعد هم با سریال زیر لپ تاپ اکتیو میکنم ، یک سرچ داخل گوگل بزنید اتفاقا با اپدیت هم هست ، پیدا نکردید پیامک بزنید لینک بدم خدمتتون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ata-gh (04-02-16)
کاربر شهرسختافزار
یعنی منظورتون اینه که نود سنگینه و زیاد از منابع استفاده می کنه ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب شما اگه آنتی ویروس دیگه ای رو بهتر و امن تر می دونین و خودتون هم استفاده می کنین ، لطف کنین بگین تا من هم همون رو نصب کنم .
تو این انجمن و انجمن PT خیلی از کاربران بودند مخصوصا لپتاپ مشکل گیر کردن و گیر کردن های لحظه ای داشتند که با راهنمایی من به حذف ESET اقدام کردند .مشکلشون برطرف شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ata-gh (04-02-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام مجدد دوست عزیز ، نه ویندوز نبود روش و من خودم نصب کردم ، همیشه هم التیمیت نصب می کنم . همیشه هم آنتی ویروس نود بوده ( البته ورژن های نصبی فرق می کرده ) اما جدیدا این مشکلات به وجود آمده ، قبلا همچین اتفاقایی نمی افتاد . آنتی ویروس هم برای من فرقی نداره ، تو پست قبلی هم گفتم اگه شما دوست عزیز یا مدیر عزیز آنتی ویروس دیگه ای رو بهتر میدونین من از همون استفاده کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد ویندوز هم سایتای ایرانی یه فایل ویندوز میزارن و یه فایل آپدیت میزارن ، که از اون استفاده نکردم .
در ضمن می خوام فقط خود ویندوز آپدیت باشه و نصب کنم نه اینکه آپدیت یک فایل جداگونه باشه ، از مغازه ها هم هر ویندوزی گرفتم روش نوشته جدید و فقط کاور رو بسته بندی رو عوض کرده نگاه که میکنی جدید نیست . در ضمن ویندوز اکتیو نباشه و با نرم افزارای اکتیو اکتیوش کنیم ، هر یک ماه دو بار یکبار اکتیوش از بین میره دسکتاپ سیاه میشه و دردسر میشه باید باز باید با یک فعال ساز دیگه فعالش کرد . من منظورم در اصل این بود که از همین شرکت های ایرانی مثل پرند و گردو و ... ویندوز سون بدون دستکاری اما اکتیو و کاملا آپدیت واقعی سراغ دارید مثلا از سایت هاشون خرید اینترنتی کنم .
این روش فعالسازی با سریال زیر لپ تاپ هم اصلا نمیدونم چجوریه واستفاده نکردم و بلد نیستم متاسفانه ،اگه تو سایت دیگه ای توضیح و نحوه عملکردش هست ممنون میشم لینکش رو بزارین تا بخونم .
|
|
کاربر شهرسختافزار
واقعاااااا ؟؟؟ خوب میشه لطف کنین من رو هم راهنمایی کنین یا لینک اون تاپیک رو قرار بدین ؟؟؟ چون ندیدم چنین تاپیکی رو . ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتی ویروس رو اگه براتون تفاوت نمیکنه همونطور که دوستمون گفتند عمل کنید
برای ویندوز سری به سایت سافت 98 بزنید برای دانلود
فعالسازی با سریال برای زمانی هست که لپ تاپ لایسنس ویندوز داره اگه بدون ویندوز بوده پس این لپ تاپ لایسنس رو نداره ، لپ تاپ هایی که دارند فقط کافیه زمانی که سریال خواست برای اکتیو ، شما سریالی که به همین منظور زیر لپ تاپ زده شده رو بنویسید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ata-gh (05-02-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks