عنوان تاپیک شما ویرایش شد . لطفا دقت کنید .
مدل لپتاپ رو بنویسید .
با برنامه hwmonitor یک اسکرین شات بگذارید .
کاربر شهرسختافزار
با سلام ، لب تاب من جدیدا خیلی خیلی داغ می کنه و فن ها شدیدا کار می کنن و به زور میفته ، بعضی وقتا هم موقع کار که فن ها با صدای زیاد کار می کننن و داغ هم کرده ، سرعت سیستم هم شدیدا میاد پایین ...
بعضی وقتا هم هست که لب تاپ رو زمینه و اصلا ازش استفاده نمیکنم ، اما فن ها به یک باره به مدت 5 الی 10 دقیقه دوباره با صدای زیاد شروع به کار کردن میکنن و لب تاب هم داغ می کنه ....
نمیدونم ایراد چیه و از کجاست ؟؟؟ یا چجوری میشه دقیق فهمید ایراد از کجاست ؟؟؟
اما من فکر می کنم یا فن هاش خرابن ، یا توش آشغال رفته ، یا اینکه سی پی یو مشکل داره که اینجوری میشه و بعضی وقت ها هم هنگ می کنه .
الان هم تو شهرستانی هستم که نمایندگی ایسوس نداره ، نمیدونم بیرون ببرم که بازش کنن و تمیزش کنن یا نه ؟؟؟ چجوری میتونم از سالم بودن قطعات فن یا سی پی یو یا .... مطمین بشم ؟؟؟؟ یا کلا با این تعریف هایی که من کردم ایراد لب تاب کجاست ؟؟
لطفا هر کی هر چیزی میدونه بگه و کمک کنه ، مرسی
|
|
ata-gh (10-12-15)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مدل لب تاپ : asus n55sfبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موقع اجرای بازی هم یک اسکرین شات بگیرید از این برنامه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کول پد دارید ؟
ata-gh (10-12-15)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
دماتون بالاست . باید لپتاپ سرویس بشه . باید خمیر سیلیکون و پدسیلیکونی روی چیپ ها عوض بشه . فن وهیت سینک ها هم تمیز بشه .
بعد از سرویس هم باید از کول پد استفاده کنید .
ata-gh (10-12-15)
کاربر شهرسختافزار
والا من این لپتاپ رو حدودا 4 سال پیش خریدم ، خیلی خیلی لپ تاپ خوب و قوی هست ، اصلا تا 2 سال پیش 6،7 تا برنامه سنگین و نیمه سنگینم باز میکردم اصلا هنگ نمیکرد لگ نمیزد در یک کلام فوق العاده ( حتی رم رو هم ارتقا ندادن همون 4 هست ) تا اینکه از تقریبا دو سال پیش فوتبال بازی کردم باهاش ، خیلی خیلی زیاد ، کول پد هم نداشت ( بیشتر رو فرش ) ، یواش یواش داغ شدن هاش شروع شد ، کند شدن هاش ، لگ زدن هاش ... روز به روزم داره بدتر میشه که شرح رو تو همون پست اول گفتم که دیگه رو اعصابه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط لازم نیست که حتما نمایندگی باشه ؟؟؟؟ به نظر شما رم رو هم ارتقا بدم تا 8 ؟؟؟؟ البته مثل اینکه دقیقا باید همون مارک و مدل باشه ، چون چند تا از دوستام رم رو ارتقا داده بودن بیشتر مشکل پیدا کرده بودند و دوباره رم رو برداشته بودن و مشکل حل شده بود ، کمی راهنمایی هم در این مورد بکنید هم ممنون میشم .
بعد این نرم افزار که اسکرین سات هاش رو دادم جایی منبعی چیزی داره که بدونیم اعداد و ارقام چی هست مربوط به چی هست و استاندارداش چی هست .... ممنون
باید بفرستید . تهران من افق رو پیشنهاد میکنم . تو گوگل سرچ کنید iranfsoبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دما ها نباید از یک حدی بالاتر برند . درجه حرارت روی cpu و چیپ های گرافیکی متفاوت هست .
اگر به موقع به دادش نرسید چیپ گرافیکی سیستم شما مستعد خرابی هست اگر تو دمای بالا کار کنه .
ata-gh (10-12-15)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله جدیدا اصلا روش بازی نصب نمیکنم الانم شما گفتین در حین بازی اسکرین شات بدم یک لحظه نصب کردم و پاک کردم . فقط در مورد رم چیزی نگفتین ؟؟؟؟ افق رو برای رم معرفی کردین ؟؟
آخرین ویرایش توسط ata-gh در تاریخ 10-12-15 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks