با سلام
دوستان یه لپ تاپ سونی دستم رسیده ویندوزش رو عوض کردم درایورها هم همه نصبه ولی دکمه های تنظیم نور صفحه کار نمیکنن .
باید چیکار کنم؟
لینک لپ تاپ :
Sony eSupport - VPCCW2FGX/B - Support
کاربر شهرسختافزار
با سلام
دوستان یه لپ تاپ سونی دستم رسیده ویندوزش رو عوض کردم درایورها هم همه نصبه ولی دکمه های تنظیم نور صفحه کار نمیکنن .
باید چیکار کنم؟
لینک لپ تاپ :
Sony eSupport - VPCCW2FGX/B - Support
|
|
SSA Hardware/Tech Editor
مطمئن اید که همه درایورها نصب هستن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboy11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داخل دیوایس منیجر دستگاهی ناشناخته ندارید؟
الام چه ویندوزی روی سیستمتون نصب هست؟
آخرین ویرایش توسط JiMmY.j در تاریخ 20-07-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (20-07-14)
کاربر شهرسختافزار
بله همگی نصب هستند . خیر دیوایس ناشناخته ندارم. ویندوز 7 64 بیت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JiMmY.j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مشکل با آپدیت بایوس برطرف شد.
ممنون بابت اینکه راه حل رو گفتید چون سونی لپ تاپ های بد قلقی داره معمولا.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboy11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلح شو به آنچه در توان داری!
|
|
کاربر شهرسختافزار
نصب بود ولی فقط کم و زیاد صدا کار میکرد که بعد از یکم جستجو به اپدیت بایوس رسیدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مورد شما استثنا بوده . سازنده های لپتاپ اکثر درایور و یوتیلتی برای این کار دارند مثلا تو اسوس به نام ATKACPI driver and hotkey-related utilities l موجود هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط badboy11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
badboy11 (21-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks